Församlingsgården vid Adventskyrkan
Foto: Karl Frank

Församlingsgården

Församlingsgården finner du bredvid Adventskyrkan. Församlingsgården har fina, rymliga och funktionella lokaler som dagligen gästas av människor som deltar i Hallsbergs församlings alla grupper och arrangemang.

Församlingsgårdens lokaler

I Församlingsgården finns det ett brett utbud av lokaler, väl anpassade för den verksamhet som bedrivs. Lokalerna är namngivna efter Andens frukter från Galaterbrevet 5:13-25.

Hyra Församlingsgården

Församlingsgården går bra att hyra när du behöver en lokal för t.ex. dopkalas. Eller om du är ett företag eller en organisation som behöver hyra en lokal för föredrag eller konferens?

Så kan vi alla trivas

Välkommen till Församlingsgården, en samlingsplats för många människor. För att vi alla ska trivas här ber vi dig att tänka på följande:

• Föräldrar har ansvar för sina barn. Riskfyllda platser är:
  • - Parkeringen
  • - Trappor och avsatser
  • Undvik starka dofter t.ex. parfym, på grund av allergi
  • Undvik att ta med nötter, t.ex. jordnötter, på grund av allergi
  • Om du vistas mycket med pälsdjur, bär gärna nytvättade klädesplagg när du är i Församlingsgården
  • För säkerhets skull, lämna inte värdesaker i ytterkläderna

Tack för att du hjälper till att göra Församlingsgården till en mötesplats för alla.

Varmt välkommen till gemenskap och glädje.

Sockenstugan

Hyra Sockenstugan

Sockenstugans lokaler går bra att hyra om du ska ha t.ex ett dopkalas, en minnesstund eller annan festlighet.