Other languages with Google Translate

Kontakt

Grödinge församling Besöksadress: Prinsens väg 1, 14707 Grödinge Postadress: BOX 49, 14707 GRÖDINGE Telefon:+46(8)53025045 E-post till Grödinge församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grödinge församling

Grödinge församling ligger tre mil utanför Stockholm och är en del av Strängnäs stift. Den medeltida kyrkan ligger en bit ut på den natursköna landsbygden. Expeditionen och de flesta av våra verksamheter finns i Kyrkans hus i Vårsta.

Nu kan du läsa det nyaste Arket - Grödinge församlings församlingsblad. Här finns information om vad som händer i församlingen, tider för gudstjänster och annat kul!

Arket - Församlingsblad

SLUT FÖR TERMINEN. BÖRJAR IGEN I HÖST. På fredagar har vi sång och rytmik med våra minsta. Träffa andra som är föräldralediga. Efter sångstunden serveras fika med toast. Ledare: Ingmarie Åsblom.

Babysång (ca 0-2 år)

Konfirmationen ger dig en chans att ta reda på mer om kristen tro och kanske få svar på frågorna du aldrig vågat ställa.

Konfirmation 2020

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Vi går igenom olika skeden i livet. Här får du reda på mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning i Grödinge församling.

Livets skeden