Grödinge församling

Kontakt

Grödinge församling Besöksadress: BOX 49, 14707 GRÖDINGE Telefon: +46(8)53025045 E-post till Grödinge församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grödinge församling

Grödinge församling ligger tre mil utanför Stockholm och är en del av Strängnäs stift. Vi har en medeltida kyrka som ligger en bit ut på den natursköna landsbygden. Expeditionen och de flesta av våra verksamheter finns i Kyrkans hus i Vårsta.

Aktuellt från Grödinge församling

Konfirmationen ger dig en chans att ta reda på mer om kristen tro och kanske få svar på frågorna du aldrig vågat ställa.

Konfirmation 2017

Hösten 2016 erbjuder vi babysång för dig och ditt barn.

Babysång

Hösten 2016 erbjuder vi babysång för dig och ditt barn.

Vill du vara med och utveckla vår växande verksamhet?

Sökes: Komminister 100%

Vill du vara med och utveckla vår växande verksamhet?

Hösten 2016 startar vi en studiecirkel om Martin Luthers liv och teologi. Välkommen att anmäla dig.

Lutherjubileum i Grödinge