Grödinge församling

Kontakt

Grödinge församling Besöksadress: BOX 49, 14707 GRÖDINGE Telefon: +46(8)53025045 E-post till Grödinge församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grödinge församling

Grödinge församling ligger tre mil utanför Stockholm och är en del av Strängnäs stift. Vi har en medeltida kyrka som ligger en bit ut på den natursköna landsbygden. Expeditionen och de flesta av våra verksamheter finns i Kyrkans hus i Vårsta.

Grödinge församling söker komminister 100%

Vad brinner du för? Vad vill du jobba med? Vill du vara med och utveckla vår växande verksamhet? Vi söker en komminister som utöver gudstjänster och kyrkliga handlingar har huvudansvar för vårt barn- och ungdomsarbete.

Konfirmationen ger dig en chans att ta reda på mer om kristen tro och kanske få svar på frågorna du aldrig vågat ställa.

Konfirmation 2017

Barn, ungdom och vuxenverksamhet

Verksamheter

Barn, ungdom och vuxenverksamhet

Kom med som volontär. Vi har flera uppdrag där vi behöver volontärer; för mindre saker och för större.

Volontär