Grödinge församling

Kontakt

Grödinge församling Besöksadress: BOX 49, 14707 GRÖDINGE Telefon: +46(8)53025045 E-post till Grödinge församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grödinge församling

Grödinge församling ligger tre mil utanför Stockholm och är en del av Strängnäs stift. Vi har en medeltida kyrka som ligger en bit ut på den natursköna landsbygden. Expeditionen och de flesta av våra verksamheter finns i Kyrkans hus i Vårsta.

Aktuellt från Grödinge församling

Under sommaren bjuder vi in till musik i sommarkväll med olika artister och en kort andakt. Kl. 20.00 i Grödinge kyrka.

Musik i sommarkväll

Barn, ungdom och vuxenverksamhet

Verksamheter

Barn, ungdom och vuxenverksamhet

Konfirmationen ger dig en chans att ta reda på mer om kristen tro och kanske få svar på frågorna du aldrig vågat ställa.

Konfirmation 2017

I Vårsta ligger Kyrkans hus. Här finns Grödinge församlings expedition.

Kontakt och bokningar

I Vårsta ligger Kyrkans hus. Här finns Grödinge församlings expedition.