Grödinge församling

Kontakt

Grödinge församling Besöksadress: Prinsens väg 1, 14707 Grödinge Postadress: BOX 49, 14707 GRÖDINGE Telefon: +46(8)53025045 E-post till Grödinge församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grödinge församling

Grödinge församling ligger tre mil utanför Stockholm och är en del av Strängnäs stift. Vi har en medeltida kyrka som ligger en bit ut på den natursköna landsbygden. Expeditionen och de flesta av våra verksamheter finns i Kyrkans hus i Vårsta.

Biskopsvisitation kallas det när en biskop kommer för att se hur allt fungerar i en församling. 31/1-1/2 kommer biskop Johan Dalman och hälsar på i Grödinge.

Biskopen kommer!

Vi går igenom olika skeden i livet. Här får du reda på mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning i Grödinge församling.

Livets skeden

Nu startar en ny termin! Titta efter vad som händer för just dig.

Verksamheter

Nu startar en ny termin! Titta efter vad som händer för just dig.