Other languages with Google Translate

Kontakt

Grödinge församling Besöksadress: Prinsens väg 1, 14707 Grödinge Postadress: BOX 49, 14707 GRÖDINGE Telefon:+46(8)53025045 E-post till Grödinge församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Grödinge församling

Grödinge församling ligger tre mil utanför Stockholm och är en del av Strängnäs stift. Den medeltida kyrkan ligger en bit ut på den natursköna landsbygden. Expeditionen och de flesta av våra verksamheter finns i Kyrkans hus i Vårsta.

SLUT FÖR TERMINEN. BÖRJAR IGEN I HÖST. På fredagar har vi sång och rytmik med våra minsta. Träffa andra som är föräldralediga. Efter sångstunden serveras fika med toast. Ledare: Ingmarie Åsblom.

Babysång (ca 0-2 år)

Säsongsanställning, fyra månader under sommaren 2020, på kyrkogården vid Grödinge kyrka.

Sökes: Kyrkogårdsarbetare säsong

Vår organist Ann-Marie ska gå i pension och nu söker vi en ny kyrkomusiker som vill komma och spela tillsammans med oss!

Organist/Kantor 100%

Blå brevlåda.

Arket - Församlingsblad

Nu kan du läsa det senaste Arket - Grödinge församlings församlingsblad. Här finns information om vad som händer i församlingen, tider för gudstjänster och annat kul!

Vi går igenom olika skeden i livet. Här får du reda på mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning i Grödinge församling.

Livets skeden

Har du sett en mystisk grön skylt på en grav du besöker? Då ska du höra av dig till expeditionen eller kyrkogårdsföreståndaren. Här får du mer information om vad skylten betyder.

Information från kyrkogården

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Sedan 1 mars 2019 får inte längre musik från Spotify spelas på förrättningar (dop, bröllop, begravningar och gudstjänster) i kyrkan.

Spotify i kyrkan