Gränna-Visingsö pastorat

Välkommen till Svenska kyrkan i Gränna och Visingsö! Läs om vad som händer och ta gärna kontakt om det är något du undrar över.

Aktuella musikarrangemang

Här finns en del av det som just nu är aktuellt inom pastoratet när det gäller utbudet av sång- & musikarrangemang

Gudstjänst på internet

Under ganska lång tid sände vi våra gudstjänster via Facebook och här på hemsidan. Nu är du välkommen till kyrkan för att delta i det som händer. Lördagar kl 18.05 kan du dock ta del av "Herdens Helgtankar" på Facebook.

Sommarmusik

Här finns ett gediget program inför sommaren 2022 i Gränna och Visingsö.

Fralla för alla

Du är välkommen till Gränna Församlingshem tisdagar kl 10.

Aktuella musikarrangemang

Vår vänförsamling

Gränna Visingsö pastorat har en vänförsamling i Woodstock strax utanför Oxford i England.

Kvinnlig präst håller leende upp ett dopbarn i luften.

Dopet är en fest i Guds familj

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Konfirmationen är ett minne för livet

Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Ett välsignat bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. En vigsel kan vara stor och pampig eller liten och intim. Det är helt upp till er hur ni vill säga ja till varandra.

Begravningen ett sätt att säga farväl

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.