Other languages with Google Translate

Göteborgs stift kultursamverkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vic Vem - Visioner av en plats

Söndag, 29 september 2019 klockan 18:00 i Betlehemskyrkan. Välkomna till en ny föreställning med Göteborgsrapparen Vic Vem. Fri entré.

Kultursamverkan anordnar tillsammans med Betlehemskyrkan en kväll med Göteborgsrapparen Vic Vem, som framför sin nya föreställning.

Betlehemskyrkans beskrivning av kvällen: ”En scenisk, interaktiv föreställning med Göteborgsrapparen, aktivisten och poeten Vic Vem. Nyskrivet material samt låtar och dikter ur Vic Vems katalog, binds samman av hans egen livshistoria. En resa genom de skilda verkligheter som utgör dagens Sverige. En resa där vi kan möta oss själva, varandra och Gud.”

Mer information om föreställningen.

Här kan ni läsa en artikel om Vic Vem i Göteborgs-Posten.