Other languages with Google Translate

Göteborgs stift kultursamverkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Se människan-tidningen 2018

Se människan-tidningen produceras och distribueras till kyrkor, församlingshem, bibliotek, kulturhus och gymnasieskolor i Göteborg med omnejd inför Bokmässan varje år. Den delas också ut under mässan.

Ni kan läsa en intervju med Gabriela Pichler, som fick Svenska kyrkans filmpris och därefter Dragon Award på Göteborg Film Festival i början av 2018 för filmen Amatörer. Gabriela deltog i ett av Svenska kyrkans seminarier om film under Bokmässan. Flera kortare intervjuer finns med författare som deltog på årets Se människan-scen.

Det finns också artiklar om andra seminarier, till exempel det om Dag Hammarskjöld och den aktuella boken Vägen valde dig, av KG Hammar. Information om fotografiska stråket och årets utställningar samt Svenska kyrkans arbete för utsatta romer i Rumänien är andra ämnen i årets tidning.

Alla årets artiklar och intervjuer finns att läsa här.