Other languages with Google Translate

Göteborgs stift kultursamverkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nyttårsforum. Ljungskile folkhögskola, 18–19 januari 2019.

Nyttårsforum är ett årligt återkommande arrangemang på Ljungskile folkhögskola. Här ges utrymmen för möten och samtal om de stora livsfrågorna. Temat den här gången är Hungrigt hjärta och på programmet står inbjudna talare, samtal i smågrupper, filmvisning, konst och musik.

Medverkar i år gör bland andra Robert Eriksson, författare, musiker samt pastor och föreståndare i Betlehemskyrkan i Göteborg, Gabriela Pichler, filmregissör, manusförfattare och filmvetare och Bob Hansson, poet och författare.

Fullständigt program, övrig information och anmälan till denna fredag och lördag finns hos Ljungskile folkhögskola.

Nyttårsforum 2019 arrangeras tillsammans med:
Sensus studieförbund
Västra Götalandsregionen