Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Göteborgs stift kultursamverkan

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nyttårsforum i Ljungskile 2020

Om vänskapens väsen och gränser, 16–17 januari 2020. Nyttårsforum är ett årligt återkommande arrangemang på Ljungskile folkhögskola. Här ges utrymmen för möten och samtal om de stora livsfrågorna. Anmäl dig senast 7 januari.

Nyttårsforum erbjuder en sammanhållen dialogprocess där våra tankar får tid att mogna och fördjupas och har genom åren blivit en meningsfull mötesplats för människor i olika åldrar med olika bakgrund.

Den här gången handlar Nyttårsforum om vänskapens väsen och gränser, och på programmet står inbjudna talare, samtal i smågrupper, filmvisning, konst och musik. Den vackra miljön ger en varm och inspirerande inramning.

Vänskap – ett drivmedel som håller livet igång, medicin mot ensamhetssjukdomen, det nav kring vilket allt rör sig… Är vänskap ett mirakel eller en välförtjänt lön efter träget arbete? Ibland hör man att hunden är människans bästa vän. Ett annat fenomen är facebook-vänner. Hur många har du? Det finns många olika sorters vänner: barndomsvännen, den bästa vännen, den före detta vännen, pendlarvännen, brevvännen, trosvännen, kursvännen. Kan man ordna kurser i vänskap?

Kultursamverkan Svenska kyrkan är med och arrangerar dessa dagar.

Anmälan till Nyttårsforum är nu öppen. Mer information om tider och medverkande finns på Ljungskile folkhögskolas sida här. Anmälan senast 7 januari.

Affisch Nyttårsforum 2020.