Other languages with Google Translate

Göteborgs stift kultursamverkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fredsdagen 7:e maj 2017 i Domkyrkan

Temadag Nya medier - nya "sanningar". Mässa, sopplunch, panelsamtal, intervjuer, föredrag, konsert och utställning.

Temadag kring medier och sanning.

Dramatiska förändringar pågår i medielandskapet, vilka får kännbara konsekvenser för kunskapsförmedling och värderingar - och ytterst för demokratin. Medverkar gör bland andra Ulrika Knutson, Ola Larsmo, Helle Klein, Jesper Strömbäck, Ingrid Lomfors, Erik Fichtelius, Ulla Berglindh, Anders Franck, Marte Michelet och Pär-Arne Jigenius.

Dagen är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan, Judiska Församlingen Göteborg, Göteborgs Universitet, Innerstaden Göteborg, Sensus, Stiftelsen Torgny Segerstedts Minne, Bokmässan och Forum för levande historia.

Välkomna till en dag fylld av aktiviteter, program finns att läsa här.