Onsdagskvällar i Stora Kopparbergs kyrka

Varierat kvällsprogram med reflektion och samtal om trons väsentligheter. Inleds med veckomässa och enkelt fika.

Kl 18.30 Veckomässa, enkelt fika.

Kl 19.30-20.45 Kvällsprogram med reflektion och samtal om trons väsentligheter.

Nya och tidigare deltagare välkomna! Ingen anmälan, ingen kostnad - bara kom!

Startar igen 11/9.

Program för hösten 2019 läggs här inom kort.

Program våren 2019

9/1  Vad ska vi ha kyrkan till? Samtal med biskop em Thomas Söderberg.

16/1  7 steg i Kristen tro . Steg 6: Ondska och synd.

23/1  Bikt. Vi samtalar utifrån Lilla katekesen.

30/1  7 steg i kristen tro. Steg 7: Bortom döden?

6/2     Lokal fromhet i Falun 1700 – intressant idag? Urban Claesson, professor, Högskolan Dalarna och forskare, Svenska kyrkans forskningsenhet.

13/2    Dela tankar och liv och tro. Boel Johansson, präst.

20/2    Livsstegen – 12 steg till inre hälsa  (1). Bi Broman och Monica Mellberg.

27/2    Heliga danser – kom och prova! Anneli Rosén, symbolpedagog

6/3     Dela tankar om liv och tro inför kommande söndags bibeltexter. Luisfran Rodrìguez-Pérez, präst

13/3     Livsstegen – 12 steg till inre hälsa (2). Bi Broman och Monica Mellberg.

20/3     Dela tankar om liv och tro. Anders Mogård, präst.

27/3     Vad ska vi ha kyrkan till? Samtal tillsammans med Christina Eriksson, kyrkoherde i Falun.

3/ 4   Om kyrkans år. Samtal tillsammans med Camilla Nyberg, ny präst i församlingen.

10/4      Livsstegen – 12 steg till inre hälsa (3). Bi Broman och Monica Mellberg.

17/4      Ingen mässa eller kvällsprogram i Stilla veckan. Välkommen till Skärtorsdagsmässa 18/4.

24/4   Dela tankar om liv och tro inför kommande söndag med Luisfran Rodrìguez-Pérez, präst

1/5      Ingen Onsdagskväll i Stora Kopparberg.

8/5      Livsstegen – 12 steg till inre hälsa (4). Bi Broman och Monica Mellberg.

15/5     Musik och sång som förmanar, förlåter, tröstar, helar och välsignar. Del 2.  Ann-Sofi Stål, kantor och Kerstin Gullberg, diakon.

22/5     Dela tankar om liv och tro. Anders Litborn, präst.

29/5    Livsstegen – 12 steg till inre hälsa. (5) Bi Broman och Monica Mellberg.

5/6     Utvärdering av vårens program och planering av hösten. Camilla Nyberg, präst.

Arrangeras i samarbete med Sensus.

mer Information:

Camilla Nyberg, präst, 023-70 20 61 e-post