Boka dop här

I webbkalendern kan du enkelt se var och när det finns lediga tider för dop och göra din bokning. Lokaler för dopkalas bokas också här. Bokningen, som är preliminär, kan göras när som helst - dygnet runt.

Möjligheten att boka dop i Falu Kristine och Stora Kopparbergs kyrkor är för närvarande begränsad på grund av förhöjda radonhalter i byggnaderna. Vi arbetar för att åtgärda detta. Det finns inga risker för besökare att vistas i kyrkan. Däremot måste personalens arbetstid i byggnaden begränsas. Kontakta oss gärna om du har frågor (se kontaktuppgifter nedan).

Kyrka och lokal för dopkalas

I webbkalendern bokar du dop i kyrka eller kapell. Mer information om de olika kyrkorna och kapellet finns längst ned på sidan.

Du gör en preliminär bokning, som sedan bekräftas via mejl inom ett par dagar.

Lokal för dopkalas kan bokas för dop kl 12.00. Om du bokar en annan tid för dop och är intresserad av lokal för dopkalas, kontakta expeditionen så ser vi om det finns någon lokal ledig. Lokalen lånas utan kostnad.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till expeditionen tel. 023-70 20 00 måndag - fredag kl 08.00-16.00, lunch kl 12.00-13.00 eller e-post