Foto: Magnus Aronson/IKON

Boka dop här

I webbkalendern kan du enkelt se var och när det finns lediga tider för dop och göra din bokning. Lokaler för dopkalas bokas också här. Bokningen, som är preliminär, kan göras när som helst - dygnet runt.

En bebis i famnen på en vuxen och bebisens storasyskon som tittar ner i dopfunten medan vattnet hälls i.

Dop

Vill du döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest för livet och en tradition som är lika fin oavsett om den som döps är ung eller gammal.

Kontakta oss gärna om du har frågor (se kontaktuppgifter nedan).

Kyrka och lokal för dopkalas

I webbkalendern bokar du dop i kyrka eller kapell. Mer information om de olika kyrkorna och kapellet finns längst ned på sidan.

Du gör en preliminär bokning, som sedan bekräftas via mejl inom ett par dagar.

Lokal för dopkalas kan bokas för dop 12.00. Om du bokar en annan tid för dop och är intresserad av lokal för dopkalas, kontakta expeditionen så ser vi om det finns någon lokal ledig. Lokalen lånas utan kostnad.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till expeditionen tel. 023-70 20 00 måndag - fredag 08.00-16.00 (lunchstängt 12.00-13.00) eller e-post

Platser för dop och dopkalas

Här hittar du de kyrkor och kapell som kan bokas för dop. I nära anslutning finns församlingshemmen, församlingens lokaler, som utan kostnad kan bokas och lånas för dopkalas.