Dop

Det kan göras mycket enkelt och med få förberedelser, eller till en stor fest. Unga som gamla är välkomna att döpas. Du kan enkelt boka tid för dop här på webben.

Barn, unga och vuxna är lika välkomna att döpas. Du behöver inte prestera något, tro på rätt sätt eller förstå allting. Tvärt om – dopet är en gåva som bara är att ta emot. Den som döps blir i och med dopet medlem i Svenska kyrkan.

Här kan du läsa mer om dopet och hur en dopgudstjänst går till. Du kan också titta på kyrkor och lokaler för dopkalas och enkelt boka tid för dop i webbkalendern.

Kontakta expeditionen

Telefontider: Måndag-fredag 08.00-16.00

Expeditionen är stängd för besök tillsvidare.
Besökstider: Måndag-fredag 08.00-16.00, lunchstängt 12.00-13.00.
Tisdagar är entrén öppen lunchtid för Tisdagssoppa.

Juni-augusti måndag-fredag 08.00-15.00, lunchstängt 12.00-13.00.
Besöks- och och postadress: Kristinegatan 11, 791 71 Falun kartlänk eniro.se klicka här

E-post: falu.pastorat@svenskakyrkan.se

Rullstolsentré och entré till ungdomsgården Grönan finns inne på gården (bakom röda huset). Adress: Kristinegatan 9B  kartlänk eniro.se klicka här