Foto: Erika Nyman

Dunker-Lilla Malma församling

Välkommen till Dunker -Lilla Malma församling, belägen i hjärtat av Sörmland! Expeditionen i Kyrkans hus på Tingsgatan 1 i Malmköping är öppen måndag till fredag kl 10-12! Det går alltid att skicka ett mail och vi svarar så snart vi kan: Dunker-lillamalma.forsamling@svenskakyrkan.se eller ring oss på nummer: 0157 - 200 52 Hör gärna av Dig!

Välkommen att fira gudstjänst! Här hittar du alla gudstjänster från advent till trettonhelg!

Alltid söndag kl 11 i Lilla Malma kyrka! Här kan du läsa om kommande gudstjänster.

Julkassen

Välkommen att söka ur julkassen - mat till jul!

Inled adventstiden med en förmiddag av stillhet. 26/11Välkommen!

Längtar du efter en möjlighet att hämta kraft, reflektera och fördjupa dig? Välkommen till Lilla Malma Kyrka.

Julmarknad i Malmköping 3/12! Kyrkan - din oas i marknadsvimlet!

Välkommen in i Lilla Malma kyrka på julmarknaden den 3/12 kl 10-15, tänd ett ljus och titta på julkrubban! Skattjakt för alla barn Utställning av stickade vantar designade av @sofiastales 12.00 Lunchkonsert med Malmabygdens spelmän, julmusik utlovas!

Luciatåg i Lilla Malma kyrka den 13/12

Välkommen till barnens Luciatåg kl 18 i Lilla Malma kyrka! Barnkören medverkar och alla barn som vill vara med är varmt välkomna i lussekläder och vara med i tåget! Samling 17.45 i vapenhuset i kyrkan!

Julkonsert på Annandag jul 26/12 i Lilla Malma kyrka kl 16 sjunger kyrkokören julens vackraste sånger.

Kyrkokören sjunger julens budskap under ledning av Ingrid Glan. Präst är Annchristine Björk.

Nyårskonsert med nyårsbön i Dunkers kyrka på nyårsafton den 31/12 kl 16

Välkommen till nyårskonsert med Simon Stålspets och Ingrid Glan. Präst Erika Nyman. Välkommen till musik, eftertanke och glädje!

Trettondedag jul den 6/1 kl 16 "Från advent till trettonhelg" med kyrkokören, Ingrid Glan och Erika Nyman

Musikgudstjänst på trettondedagen då vi får följa med genom julens berättelse till Stjärntydarnas överraskande upptäckt i ett stall!

Öppen förskola i gula församlingshemmet i Malmköping!

Tisdagar kl 10-11.30 är du välkommen! Fika, lek, sång och samtal! Här träffar du Sofia och Erika! Vi ses!

Glada barn som tittar upp bakom en häck.

Barnverksamheten Tisdagsklubben!

För barn från förskoleklass! Vi träffas på tisdagar kl14-16 i gula församlingshemmet! Frågor och anmälan kontakta Ingrid Glan 072-530 04 86

Välkommen till barnkören!

Välkommen till barnkören! Kören övar på torsdagar i Lilla Malma kyrka kl 15-16! Ålder: från åk 1. Har du frågor eller vill anmäla dig? Ring till kyrkomusiker Ingrid Glan tfn 072-530 04 86

Kom och sjung med oss!

Välkommen till kyrkokören! Kören övar på måndagar i gula församlingshemmet i Malmköping kl 19-21! Vill du veta mer och anmäla dig? Ring till kyrkomusiker Ingrid Glan på tfn 072-530 04 86

Någon slevar upp soppa från en stor kastrull.

Sopplunch

Soppluncherna i Dunkers församlingshem startar vecka 37, den 14 september kl 12.00. Varmt välkommen!

Någon sitter och stickar.

Dunkers kyrkliga syförening

Välkommen! Syföreningen träffas varannan onsdag kl 18.30 i Församlingshemmet i Dunker. För mer information kontakta ordförande Lillian Edlund tfn 070- 250 00 12

Kyrkhälsning

Här hittar du vårt församlingsblad!

Dunkers kyrka

Kyrkan är åter öppnad efter renoveringen!

Lilla Malma kyrka

Lilla Malma kyrka är öppen alla vardagar och helger i samband med Gudstjänst. Välkommen in, tänd ett ljus, sitt ner en stund!

Våra kyrkogårdar

Välkommen till våra tre kyrkogårdar!

Dags att boka dop!

Välkommen att boka dop i Dunker-Lilla Malma församling!

En blomsterkrans i form av ett hjärta av rosa rosor hänger vid en spetsgardin.

Boka vigsel!

Välkommen att boka er vigsel hos oss!

Någon att prata med

Vill Du ha någon att prata med? Välkommen att ringa församlingens präster; komminister Annchristine Björk 072-993 84 83 eller skicka ett mail till ann-christine.bjork@svenskakyrkan.se eller ring till kyrkoherde Erika Nyman 072-716 90 22 eller skicka ett mail  erika.nyman@svenskakyrkan.se. Hör gärna av dig!

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva