Dunker-Lilla Malma församling

Välkommen till Dunker-Lilla Malma församling, belägen i hjärtat av Sörmland! Expeditionen i Kyrkans hus på Tingsgatan 1 i Malmköping är öppen tisdag till torsdag klockan 10-12. Hör gärna av dig via dunker-lillamalma.forsamling@svenskakyrkan.se eller 0157-200 52.

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

händer knäppta i bön

Kommande gudstjänster i församlingen

Välkommen att fira gudstjänst i Dunker-Lilla Malma församling. Du hittar alla gudstjänster och mässor i kalendern här.

Öppen förskola

Välkommen till Öppen förskola! Vi träffas fredagar klockan 10-11.30 i gula församlingshemmet i Malmköping.

Fredagsklubben

Välkommen till Fredagsklubben, församlingens miniorer och juniorer.

Barnkören

För dig som går i årskurs 1 och uppåt.

Kyrkokör

Välkommen att sjunga i församlingens kyrkokör, som övar i Lilla Malma kyrka torsdagar klockan 19-21.

Sopplunch

Välkommen på sopplunch i Dunkers församlingshem!

Någon sitter och stickar.

Dunkers kyrkliga syförening

Syföreningen träffas i församlingshemmet i Dunker varannan onsdag klockan 18.30.

Dunkers kyrka

Dunkers kyrka är öppen i anslutning till gudstjänster och förrättningar.

Lilla Malma kyrka

Lilla Malma kyrka är öppen tisdagar och torsdagar klockan 10-15 samt i anslutning till gudstjänster och förrättningar.

Boka dop

Välkommen att boka dop i Dunker-Lilla Malma församling.

En blomsterkrans i form av ett hjärta av rosa rosor hänger vid en spetsgardin.

Boka vigsel

Välkommen att boka er vigsel i Dunker-Lilla Malma församling.

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva