TRIVSELFÖRENINGENS VÅRUTFLYKT FLYTTAS TILL DEN 2 SEPTEMBER.

Kära vänner i Trivselföreningen! På grund av Corona-viruset, kommer den planerade Vårutflykten till Österlen flyttas fram till den 2 sept. (Klicka för att läsa om programmet)

ANMÄL DIG PÅ NYTT SENAST DEN 21 AUGUSTI. (anmälan är bindande från detta datum)

BETALNING KAN SKE ANTINGEN GENOM INBETALNING PÅ BG 818-7262 SENAST 21 AUGUSTI ELLER DIREKT PÅ BUSSEN. PRISET ÄR 450:-.

SOM VANLIGT ÄR DET TILL ELVY LARSSON MAN ANMÄLER SIG PÅ TEL 046-209513 ELLER elvy.dalby@gmail.com

VAR RÄDDA OM ER ALLA I DESSA OROLIGA TIDER!

Många varma hälsningar

Styrelsen i Dalby kyrkliga Trivselförening

gm ordf Anita Larsson 51anita.larsson@gmail.com

Onsdagen den 2 sep kl 9-17 Idag åker vi på Höstutflykt till Österlen med Olof Viktors bageri som första stopp. Här dricker vi förmiddagskaffe och det finns möjlighet att handla bröd. Sedan går färden vidare till Dag Hammarskölds Backåkra för guidad visning. Lunchen serveras på Löderups Strandbad. På vägen hem besöker vi Bjäresjö vackra kyrka. Pris 450:- /person.

Ev matallergier anmäles. Minsta antal deltagare är 40 pers.