Körer och Konserter

I Dalby församling finns körer för ungdomar och vuxna. Barnkörer för barn i åk F-6 finns också i Dalby men då i Kulturskolans regi i Allaktivitetshuset.

Körer

MixDelight

Kör för killar och tjejer i åk 7-9 som sjunger i Eginogårdens musiksal på onsdagar kl 16.00-16.45.

Mixtum

Kören för killar och tjejer från gymnasieåldern och upp till 25 år. Kören repeterar på onsdagar kl 18.00-19.30 i Eginogårdens musiksal.

Kulturskolans låg- och mellanstadiekörer

Barn från F-klass till klass 6 kan sjunga i Kulturskolans körer i Dalby Allaktivitetshus! Anmälan på www.lund.se/kulturskolan.

Dalby Vokalensemble

Dalby Vokalensemble, som under 2018 ombildades till en damkör, söker fler sopraner och altar! Vi är yngre kvinnor som vill satsa mycket på vår sång! Vi övar på onsdagar klockan 19.30-21.00 Provsjungning!

Eginokören

Eginokören sjunger på tisdagar kl 19.00-21.00 och är för både män och kvinnor. Kontakta körledare Anita Andersson för provsjungning.

Estridkören

Damkör för ”alla”. Du behöver inte ha någon körvana , däremot ett stort sångintresse. Kören har c:a 35 medlemmar och repeterar tisdagar 18.30 -20.00 i Eginogårdens stora sal.

Dalby kammarkör

Dalby kammarkör är en blandad kör med avancerade sångare som bildades 2006 av sin nuvarande dirigent Anita Andersson, och består av ett trettiotal sångare. Kören övar på måndagar kl 19-21.30. Provsjungning!

Collegium Vox Humana

Collegium Vox Humana består av 14 amatörsångare med förkärlek för tidig musik. Kören som bildades 2013, arbetar i projektform och leds av organist Anita Andersson.

Kommande konserter

Online konserter

Onlinekonsert Requiem av Franz Biber

Dalby Kammarkör framför Requiem av Henrich Ignaz Franz Biber.

Eginokören

Onlinekonsert med Eginokören

Eginokören framför Then Svenska Messan av Johann Helmich Roman.