Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konsertprogram

Oscar Fredriks musikers gästspel

Oscar Fredriks kyrka renoveras under 2019 – 2020 för att bevaras inför framtiden. Våra konserter ges därför i andra kyrkor i pastoratet. Följ med oss!

Sunrise Mass av Ola Gjeilo

2 NOVEMBER KL. 17, MASTHUGGSKYRKAN
Sunrise Mass av Ola Gjeilo framförs av Masthuggskyrkans Kammarkör och Oscar Fredriks Kammarkör samt musiker ur Göteborgs Symfoniker

Bara bra Bach!

16 NOVEMBER KL. 17, HÖGSBO KYRKA
Bachkonsert med Oscar Fredriks Vocalis, Tölö Vokalis & Oscar  Fredriks Sinfonietta.
Bachs Orkestersvit nr 1 omgärdas  av hans Kantater nr 3 och 111.

God jul med Musikul

6 DECEMBER KL. 18, MASTHUGGSKYRKAN
Oscar Fredriks barnkör Musikul bjuder på en stämningsfull och sprudlande konsert med adventsoch julsånger. Medverkar gör Petter Rosenlundh, saxofon och Tom Frode Tveita, kontrabas. Johanna Holmlund Lindfors, piano och musikalisk ledning.

Julsång i Majorna

17 DECEMBER KL. 19, CARL JOHANS KYRKA
Allsång med körer och instrumentalister från Carl Johans och Oscar Fredriks församlingar samt Kungens SanDaler och sångare från Majornakyrkan.