Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Oscar Fredriks Vocalis

Oscar Fredriks Vocalis är en blandad kyrkokör bestående av ett 50-tal sångare. Körens repertoar omfattar klassisk kyrkomusik av bland annat Bach, Händel, Charpentier och Mozart, såväl som nyare av till exempel Rutter och Jenkins. Kören har också bjudit publiken på musikal- och filmmusik, Kletzmer, swing, spirituals, klassiska stycken och traditionell svensk körmusik.

"Sjung in advent" är en återkommande konsert som framförs första advent tillsammans med Oscar Fredriks Stadspipare. Dessutom deltar kören i ett antal gudstjänster under året.

Körens hemmaarena är Oscar Fredriks kyrka, men ger sig ibland ut på turnéer och har tidigare besökt och sjungit i metropolerna Paris, Dublin, Barcelona, Allerum och Anderstorp.

Kören leds av Johanna Holmlund Lindfors, organist och körledare.

Oscar Fredriks kyrka renoveras under 2019 - 2020, och under den här perioden gästar Oscar Fredriks musikliv andra kyrkor i pastoratet. Följ med oss!

Johanna Holmlund Lindfors

Oscar Fredriks församling