Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Oscar Fredriks Stadspipare

Orkester bestående av blåsare och slagverkare som har spelat i Oscar Fredriks församling i mer än 20 år. Gruppen spelar musik från många olika genrer och i olika sammanhang. Målet är att spela fint, ha trevligt tillsammans och utveckla och förvalta varje musikants färdigheter.

Dirigent är Pia Åhlund.

Vill du veta mer om Oscar Fredriks Stadspipare?

Hör av dig till Pia, tel: 0722-14 08 89, e-posta Pia Åhlund

Mer om Göteborgs Musikkår och Oscar Fredriks Stadspipare

Oscar Fredriks kyrka renoveras under 2019 - 2020, och under den här perioden gästar Oscar Fredriks musikliv andra kyrkor i pastoratet. Följ med oss!