Illustration av svarta och röda geometriska bitar som formar ett hjärta.

Nyfiken Gud

Vi utforskar kristen tro genom att dela och prova tankar tillsammans.

Utforska kristen tro

Angivna tisdagar kl, 18–20, Masthuggskyrkan.

Vi träffas till mässan i kyrkan kl 18. Därefter fortsätter vi samtalet utifrån ett tema. En präst finns med och inleder kort och därefter utforskar vi ämnet tillsammans. Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till Joakim eller bara dyk upp.

Tisdag 8 november

Nyfiken Gud - Döden och det eviga livet.

Tisdag 29 november

Nyfiken Gud – Inkarnationen, Gud blir människa.

Kvällsmässa

Tisdagar kl. 18

Varje vecka firar vi en enkel pilgrimsmässa där det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp. Välkommen in!

Gudstjänster

Det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp.

Upptäck Masthuggskyrkan

Utforska kyrkans olika platser med vår bok som guide och hitta dina egna pärlor! Kyrkan är öppen varje dag.

Drömgrupp

Är drömmar en slump av händelser eller ett tecken på något? Här arbetar vi kreativt med våra egna drömmar i en trygg miljö.

Kören TornSalt

Damkören TornSalt en kör för kvinnoröster i olika åldrar.

Vy från Masthuggskyrkan, första av flera utsiktsplatser längs pilgrimsleden Göta älv.

Pilgrimscentrum i Göteborg

Vi vill väcka din nyfikenhet och inspirera till uppbrott, möten och utmaningar!