Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nyfiken Gud

En plats att landa på och utforska kristen tro, världen eller livet. Kom som du är, med din nyfikenhet så ser vi vart det för oss.

Ingen anmälan behövs, bara att dyka upp.

Vi ses torsdagar, kl. 18.00 i Masthuggskyrkan
under perioden 10 januari - 23 maj.

Startar med enkel kort stund vid ljusbäraren för att landa här och nu. Du får en chans till att lämna ifrån dig det som är utanför och kanske stör lugnet.

Efter stunden vid ljusbäraren börjar gemenskapen med fika, samtal och annat.

Samtal om tro, världen och livet

Ojämna veckor äger samtal rum om olika ämnen som berör tro, världen och livet i allmänhet.

Lär dig mer om kristendom - varannan vecka

Jämna veckor så lär vi oss mer om kristen tro med fokus på vuxenkonfirmation och vuxendop. Vi talar om våra tankar kring boken "Mötesplatser" av Caroline Krook.

”Människorna vi möter i Bibeln är mycket mer än anonyma gestalter som levde för länge sedan. I en personlig vandring genom evangelierna visar Caroline Krook hur de bibliska personerna kan beröra oss och vår egen livshistoria, betydligt närmare än vi kanske tror”.

• Du kan gå på alla gånger, eller så går du då och då.
  • Kostnadsfritt.
  • Ingen anmälan behövs.
  • Ej ingång i stora entrén.
Joakim  Thoresson

Joakim Thoresson