Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Verksamheter för vuxna

Författarsamtal med fokus på HBTQ-litteratur, som leds av Lars Gårdfeldt. Samtalen hålls på Stadsbiblioteket.

7 maj - Litterär salong Over the Rainbow med Kalle Holmqvist

En plats att landa på och utforska kristen tro, världen eller livet. Kom som du är, med din nyfikenhet så ser vi vart det för oss.

Nyfiken Gud

Masthuggs församlings filmgrupp träffas varannan onsdag i Repslagargården för att titta på film och prata om den efteråt. Du behöver anmäla dig till ansvariga medarbetare.

Tala Film - Tala Liv

I vår släpper vi sargen, lämnar måsten och krav och gör en dansteatersångshow. Vill du vara med?

The Superstar - En show och mässa med musik ur Jesus Christ Superstar

Meditationen innebär att vi sitter i total tystnad tillsammans. Meditationen påverkar både kropp och själ. Inga förkunskaper behövs!

Djupmeditation

Är drömmar en slump av händelser eller ett tecken på något? I bibeln skrivs det mycket om drömmar, men vad betyder då alla drömmar man har? I denna grupp arbetar vi kreativt med våra egna drömmar i en öppen miljö. Anmälan behövs.

Drömgrupp

Tisdagsgrupp med Salong

Tisdagsvännerna är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar. Vi äter tillsammans och varje träff har ett tema.

Pilgrimscentrum i Göteborg vill väcka din nyfikenhet, inspirera dig till nya uppbrott, möten och utmaningar. Följ med och se!

Pilgrimscentrum i Göteborg

Odlarföreningen vid Masthuggskyrkan startar med medel ur stadsdelens medborgarbudget.

Stigbergets odlarförening