Filmträffen

En känsla, en person och en scen är startpunkten för samtalet i filmgruppen. Tala film – tala liv!

Begränsat antal deltagare för offentliga sammankomster

Kyrkorna tar emot ett begränsat antal besökare. I alla kyrkor finns angivna sittplatser, så att alla ska kunna hålla smittsäkert avstånd. Vid musikgudstjänster och konserter behövs vaccinationsbevis. Kom bara om du är helt frisk!

Läs mer om aktuella restriktioner i kyrkan

Tala film – tala liv

Deltagarna i gruppen väljer på plats vilken som blir dagens film, genom att rösta på de förslag som tagits med. Det kan bli allt från Hollywood-filmer till smalare produktioner, men ofta berättelser som har ett djup för att få ett intressant samtal.

”Tala film – Tala liv” är en metod som används för att få ett fördjupat samtal, där var och en delar med sig av sina tankar och känslor som filmen väckt, utifrån en känsla, en person och scen.

Onsdagar, jämna veckor, kl. 10

Masthuggskyrkans annex.