Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tala Film - Tala Liv

Att titta på film är spännande och underhållande, och att göra det tillsammans ännu roligare. Med efterföljande samtal om filmen kan ge helt nya dimensioner till det du sett. Denna grupp ger möjlighet till såna samtal.

I filmgruppen utgår samtalet från en form som kallas "Tala film-tala liv". En känsla, en person och en scen lyfts fram av deltagarna i samtalet.

Träffas varannan onsdag klockan 10.00-13.00 i Masthuggskyrkans filmrum (annexet).

Sugen på att vara med? Anmäl dig till Annika Delemark, kontaktuppgifter nedan.

Arrangemang i närliggande församlingar