Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Bjursås församling

Just nu kan vi inte träffas som vi brukar i våra kyrkor och en stor del av vår verksamhet är pausad. Men vi finns bara ett telefonsamtal eller mail bort, 023-6692360 / bjursas.forsamling@svenskakyrkan.se. Gå gärna in på vår Facebooksida för information: Bjursås församling Svenska kyrkan.

Information med anledning av Covid-19

Vi följer regeringens och myndigheternas riktlinjer och beslut. Den senaste restriktionen då endast 8 deltagare får samlas gäller tillsvidare. Detta gäller även vid dop, bröllop och övrig verksamhet. Begravningar undantages då upp till 20 personer får närvara vid avskedet.

Vi firar inga gudstjänster i våra kyrkor just nu men här på hemidan finns både andakter och musik att ta del av. Besök gärna våra kyrkor för enskild andakt.
Vi bemannar våra kyrkor på torsdagar kl 10-12 i Bjursås kyrka och 13.30-15.30 i Sågmyra kyrka. Kontakta oss gärna om du funderar över något, vår dörr står öppen även om den inte kan stå på vid gavel som den brukar.

Folkhälsomyndighetens rekomendationer

Har du tankar, oro eller existentiella funderingar kring livet i pandemins spår. Skicka ett mejl till vår präst Lennart.k.pettersson@svenskakyrkan.se så hör han av sig så snart möjlighet finns. Vi vill även påminna om att det finns jorhavande präst som går att kontakta via telefon, digitalt brev och chatt.