Meny

Bjursås församling

Här på hemsidan hittar du information om församlingens olika verksamheter med mera. Vi har även en Facebooksida som du kan besöka för information: Bjursås församling Svenska kyrkan. Under sommaren är församlingsexpeditionen öppen för besök onsdagar klockan 10.00-12.00, övrig tid nås vi på telefon 023-6692360 eller mail bjursas.forsamling@svenskakyrkan.se

Nu smeker vindens ljumma fläkt de fagra örtesängar...

Vi är alla påverkade av den pandemi som pågår just nu och därav ser även vår verksamhet lite annorlunda ut. Vi kommer inte att fira några gudstjänster eller konserter i våra kyrkor under sommaren. I stället bjuder vi in till sommarens friluftsgudstjänster runt om i våra byar samt meditativ orgelmusik från läktaren varje onsdag kl 13.30-14.10 i Bjursås kyrka. Ta väl hand om varandra, ring gärna ett extra samtal till någon eller hör av er till oss om ni behöver någon att prata med!

Läs gärna söndagens texter hemma och be en bön.
Besök https://sverigesradio.se/gudstjansten för att lyssna till gudstjänst eller se gudstjänster på https://www.svtplay.se/gudstjanst
Svenska kyrkan i Falun sänder även varje söndag kl 10.00 en gudstjänst gå in på http://wolffmradio.se/ och lyssna eller ladda hem deras app från hemsidan.

Har du tankar, oro eller existentiella funderingar kring livet i pandemins spår. Skicka ett mejl till vår präst Lennart.k.pettersson@svenskakyrkan.se så hör han av sig så snart möjlighet finns. Vi vill även påminna om att det finns jorhavande präst som går att kontakta via telefon, digitalt brev och chatt. 

Hemsidan fungerar bäst om du använder Google Chrome!