Foto: Michal Tomasz Wodrowski

Välkommen till Bjursås församling

Välkommen att fira gudstjänster och livets stora händelser, eller delta i verksamheter i Bjursås församling.

Three for Tango

Lördag 25 maj kl 18.00 Konsert i Bjursås kyrka Anders Jakobsson violin, Åsa Sundstedt accordeon och Jan-Anders Ernlund kontrabas. Fri entré - I samarbete med Bjursås Sparbank

Barnverksamhetsavslutning

Söndag 26 maj kl 11.00 Gudstjänst i Sågmyra kyrka, barn medverkar med sång. Aktiviteter, fika, hoppborg och gemenskap!

Närbild på blommande liljekonvalj.

Vår-allsång med Sågmyrakören & Sångsvanarna

Måndag 27 maj kl 15.00 i Sågmyra kyrka. Vi sjunger in sommaren! Körsång, allsång och fikaförsäljning, välkommen att umgås

En bebis sitter på golvet framför sin mamma och spelar maraccas.

Öppen förskola i Bjursås & Sågmyra

Kl 09.00-12.00. Måndagar och torsdagar i Bjursås församlingshem och tisdagar i Sågmyra församlingssal/kyrka. Välkomna!

Välkommen till Kafé Gudagott

Vi har öppet maj ut, tisdagar kl 10-14 och torsdagar kl 10-16. Hembakat & gemenskap!

Välkommen till Bjursås kyrka!

Kyrka är öppen dagtid alla dagar

Välkommen till Sågmyra kyrka!

Kyrkan är öppen när vi firar Gudstjänster

Bjursås församlingsblad

Här kan du läsa våra församlingsblad. Trevlig läsning!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.