Bjursås församling

Kontakt

Bjursås församling Besöksadress: Bävervägen 1A, 79021 Bjursås Telefon: +46(23)50500 E-post till Bjursås församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bjursås församling

Just nu står vi inför ett viktigt val! Har du fyllt 16 år kan du också vara med och påverka vår framtid! Församlingsexpeditionen är öppen för förtidsröstning måndag-lördag kl 09.00-12.00, onsdag kväll kl 17.00-20.00 samt även på valdagen mellan kl 14.00-16.00

Hemsidan fungerar bäst om du använder Google Chrome!

Dagens soppa serveras för 40 kr per person, kontant på plats!
Varmt välkomna till en stund att umgås!

Soppluncher i Bjursås församling

Dagens soppa serveras för 40 kr per person, kontant på plats! Varmt välkomna till en stund att umgås!

Välkommen till Sågmyra församlingsgård/hem
på kanelbullens dag onsdagen den 4 oktober kl 18.00

Musik och cafékväll

Välkommen till Sågmyra församlingsgård/hem på kanelbullens dag onsdagen den 4 oktober kl 18.00 Kom och lyssna på Marit Mattsson Engström, Anders Mattsson och Sågmyra kören under ledning av Birgitta Flygare!

Med vår barn och ungdomsverksamhet vill vi fånga upp nya idéer, bilda nätverk och skapa mötesplatser tillsammans med barn och ungdomar.

Barn & ungdomsverksamhet

Om livet, tvivel, kärlek, hopp och tro

Konfirmation i Bjursås församling

Om livet, tvivel, kärlek, hopp och tro

För de lite mindre barnen i församlingen

Öppen förskola

För de lite mindre barnen i församlingen

Bli medlem i svenska kyrkan

Vill du bli medlem i Svenska kyrkan? Ladda ner en inträdesblankett för utskrift här eller formulera ett egenskrivet mail och skicka till Bjursås församling alternativt ett brev som du skickar till Bjursås Församling, Bävervägen 1a, 790 21 Bjursås.

Eller vet du vad? Kom gärna in till oss så hjälper vi dig här på plats! Välkommen!

Och för dig som vill läsa mera kan du göra det här nedan:

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Kyrkoval 17 september 2017, klicka på bilden för mer information!