Arvidsjaurs församling

Kontakt

Arvidsjaurs församling Besöksadress: Skillnadsgatan 27, 93331 ARVIDSJAUR Postadress: Skillnadsgatan 27, 93331 ARVIDSJAUR Telefon: +46(960)47800 E-post till Arvidsjaurs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Arvidsjaurs församling

Vi finns här för dig i glädje och sorg. Tillsammans går vi genom livet.

Arjeplogs och Arvidsjaurs församlingar kommer fr.o.m. den 1 januari 2018 att samverka i ett gemensamt pastorat. Det blivande pastoratet söker:

Lediga jobb i Arjeplogs och Arvidsjaurs församlingar

En ko kan rädda liv. Så är budskapet i årets fastekampanj från Svenska kyrkans internationella arbete. Fastekampanjen pågår från fastlagssöndagen den 26 februari till palmsöndagen 9 april.

Fastekampanjen 2017

Ordet som blir människa i henne genom den helige ande.

Festhögmässa på Jungfru Marie bebådelsedag

Prostvisitationen i Arvidsjaurs församling avslutas med en festhögmässa den 26 mars kl. 11.00 i Arvidsjaurs kyrka. Temat för gudstjänsten är Jungfru Maria bebådelsedag. Maria tar emot Ordet som blir människa i henne genom den helige ande.

Alla sjungsugna barn och ungdomar, kom och var med på  en hel dag med sång, musik och annat skoj den 1 april.

Barnkördag

Alla sjungsugna barn och ungdomar, kom och var med på en hel dag med sång, musik och annat skoj den 1 april.

År 2017 är det 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina teser på slottskyrkans port i Wittenberg, det som blev startskottet på reformationen.

Reformationsåret 2017

Tre händelserika dagar med det samiska kyrkolivet i centrum. Gudstjänster, samtal, föreläsningar och kulturella inslag.

Samiska kyrkodagarna 2017 Árviesjávrrie/Arvidsjaur 16 –18 juni

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Dopet är en fest i Guds familj

Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Konfirmationen är ett minne för livet

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. En vigsel kan vara stor och pampig eller liten och intim. Det är helt upp till er hur ni vill säga ja till varandra.

Ett välsignat bröllop

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Begravningen ett sätt att säga farväl

Bokning

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Hitta till Arvidsjaurs församling

Klicka på länken Arvidsjaurs församling så öppnas en karta i ett nytt fönster