Arvidsjaurs församling

Kontakt

Arvidsjaurs församling Besöksadress: Skillnadsgatan 27, 93331 ARVIDSJAUR Postadress: Skillnadsgatan 27, 93331 ARVIDSJAUR Telefon: +46(960)47800 E-post till Arvidsjaurs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Arvidsjaurs församling

Vi finns här för dig i glädje och sorg och vill gärna dela din tillvaro var du än befinner dig i livet. Tillsammans går vi genom livet.

Arjeplogs och Arvidsjaurs församlingar kommer fr.o.m. den 1 januari 2018 att samverka i ett gemensamt pastorat. Det blivande pastoratet söker:

Lediga jobb i Arjeplogs och Arvidsjaurs församlingar

Julkampanjen 2017-2018

Årets julkampanj, pågår mellan den 3 december 2017 och den 6 januari 2018. Kampanjen fokuserar på barnens grundläggande rättigheter. Ditt engagemang behövs för att fler barn ska få en framtid utan hot, våld och övergrepp.

En eftermiddag i månaden finns det möjlighet till ett öppet och nyfiket samtal med utgångspunkt i bibeln.

Bibelsamtal

I Moskosels kyrka cirka en tisdag i månaden klockan 11.30 träffas vi till kyrklunch, andakt och trevlig gemenskap.

Kyrklunch

Det finns många, långa och smala vägar i vår församling.
Den första rakan innan en kurva kan ibland kännas oändlig.

Mötesplatser

Det finns många, långa och smala vägar i vår församling. Den första rakan innan en kurva kan ibland kännas oändlig. På några ställen är vägen lite bredare, så att där kan en bil köra in och stanna till när det kommer en mötande bil. Dessa platser är markerade med ett vägmärke med ett stort M.

Som medlem i Svenska kyrkan stöttar du samhällets mest utsatta både i Sverige och världen. Du bidrar också till vårda kulturarvet, att du själv och andra kan sjunga i kör, besöka kyrkans olika verksamheter och prata med en präst eller diakon när det krisar.

Medlem

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Dopet är en fest i Guds familj

Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Konfirmationen är ett minne för livet

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. En vigsel kan vara stor och pampig eller liten och intim. Det är helt upp till er hur ni vill säga ja till varandra.

Ett välsignat bröllop

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Begravningen ett sätt att säga farväl

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Pastorsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Pastorsexpeditionen

Bokning

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Hitta till Arvidsjaurs församling

Klicka på länken Arvidsjaurs församling så öppnas en karta i ett nytt fönster