Beställ gravskötsel

Här kan du beställa vård och vattning, plantering av sommarblommor och andra tjänster vi erbjuder.

Du som är gravrättsinnehavare kan beställa här direkt på webben.  Du behöver ange på vilken kyrkogård graven ligger, gravens nummer och kvarter i beställningen.

Blomstersmyckning eller enbart vård kan beställas för tre år. Din beställning måste vara oss tillhanda senast den 19 maj för att gälla säsongen 2019. Efter att vi mottagit din beställning kommer vi att skicka hem ett gravvårdsavtal för underskrift.

Om du är ombud för gravrättsinnehavaren eller inte känner till uppgifterna kring graven, kontakta kyrkogårdsförvaltningen eller församlingsexpeditionen, se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

I blomstersmyckning ingår iordningsträllande av blomsterkulle, gödsling, vattning, ogräsrensning och borttagande av blommor vid säsongens slut.. Rätt till smärre utbyten av blommor förbehålls.

Vattning, ogräsrensning och enklare riktning av gravvård under perioden 1 juni till säsongens slut.

Vattning under perioden 1 juni till säsongens slut. Ev avvikelse kan förekomma från år till år beroende på vänder.

Allhelgonaljus 3-dygns.

300 kr/tillfälle.