Svenska kyrkan är i Almedalen med temat "Medmänsklighet är vägen till innanförskap". Tillsammans bygger vi ett samhälle där medmänsklighet och humanitära värderingar är ledstjärnor – ett samhälle som präglas av #innanförskap.

Vi håller ett antal seminarier och samtal inom olika ämnen under veckan i Almedalen. Här hittar du våra egna seminarier och andras arrangemang där någon från Svenska kyrkan medverkar.

Svenska kyrkans seminarier

Ärkebiskop Antje Jackelén medverkar traditionsenligt i Almedalen även 2018. Här hittar du hennes program.

Ärkebiskopen i Almedalen