Åker-Länna församling

Välkommen till vår församling, en plats för alla. Besök våra verksamheter för att finna gemenskap tillsammans med andra

Nu är anmälan öppen till konfirmation 2022-2023!

Pilgrimsvandring

Vandra med oss till Ärja kyrkoruin i augusti eller i Vilsta i september!

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Vår församlingsinstruktion

Vår församlingsinstruktion finns nu i tryckt format, men du kan även läsa den digitalt här:

Vänförsamlingen i behov av stöd!

Du kan hjälpa till genom att swisha ditt bidrag till vår insamling till dem. Swish-nummer:123 272 55 47

Bli medlem

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns alltid en plats för dig

Våra kyrkor och kyrkogårdar

Åkers kyrka & Länna kyrka

Välkommen in i kyrkan

Åkers och Länna kyrka har öppet varje vardag mellan kl. 8.00-15.00 Välkommen in!

Första hjälpen

I församlingen finns det fyra stycken hjärtstartare. En utanför entrén i Åkers församlingshem, en utanför entrén till Länna sockenstuga, och en innomhus i varje kyrka.

GDPR - Dina personuppgifter är viktiga för oss.

Läs hur Svenska kyrkan hanterar dina personuppgifter Klicka här

Om ni vill komma i kontakt med Dataskyddsombudet för Åker-Länna församling, kontakta: marie.joon@svenskakyrkan.se