Skurups församling

Norr om landsvägen mellan Ystad och Malmö

Måndagscafé den 18 mars kl:13.00-15.00 denna gång gästas vi av
Carina Molander som är skådespelare, dramatiker, komiker, föreläsare, hundälskare men är rädd för tandläkaren. Carina ska dela med sig av sina funderingar om livet och annat som drabbat oss människor.
Störst av allt är kärleken - eller är det rädslan?

Carina Molander

Konfirmand i Skurup 23-24

Nu är det dax att anmäla dig till Konfa i Skurup!

Vi har tider för dop

Så ring oss och boka tid för dop – alla kan döpas oavsett ålder!

Telefon och besökstider till Pastorsexpedition tele: 0411-554800
Måndag-Tisdag Torsdag-Fredag kl:9.00-11.30 Onsdag kl:11.00-12.30

En person står vid kanten av ett berg och kollar ut över landskapet med utslagna armar. Solens strålar skär igenom molnen.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån söndagens texter

"I en bibeltext som läses i kyrkorna denna söndag står det om Jakob som brottas med en okänd om natten. Vi förstår att den okände på något oförklarligt vis är Gud själv." Läs tankar inför helgen.

Ge en gåva till Act Svenska kyrkan

Vi lever alla under samma himmel. Vi har alla samma rättigheter. Var med i kampen för varje människas rätt till ett värdigt liv. Swisha din gåva till 9001223.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Kyrktaxi

Du vet väl om att du kan få kyrktaxi till och från våra gudstjänster? Beställ dagen före hos Skurups Taxi 0411-456 00.