Skurups församling

Norr om landsvägen mellan Ystad och Malmö

Vi har pausat våra tisdagsmässor och söndagens gudstjänster firas utan externa gudstjänstbesökare. Gäller tom söndagen den 31 januari.

Pastorsexpeditionen och vaktmästeriet tar för tillfället inte emot några besökare, vill ni komma i kontakt med oss så ring. 
Pastorsexpeditionen: 0411-55 48 00
Kyrkogårdsärenden: 0411-55 48 02
Präst Mona Nielsen: 0411-55 48 05
Kyrkovaktmästare: Lisanne Bruno Jörgensen 0411-55 48 24

 

Paus i all verksamhet 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer under Coronapandemin. På grund av de skärpta råden i bland annat Skåne pausar vi all verksamhet i Skurups församling.

Snabba förändringar kan ske i Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Håll dig uppdaterad på våra digitala kanaler eller ring pastorsexpeditionen, 0411-55 48 00.

Observera

Folkhälsomyndighetens särskilda rekomendationer för dig som är 70 år och äldre gäller inte längre. Du omfattas nu av de nya allmänna råden som gäller för alla. Det innebär att du får gå till affären och handla eller hämta mediciner på apotek. 
   Vi har alla ett ansvar att bidra för att skapa en så smittsäker miljö för andra och för oss själva. Tillsammans fortsätter vi hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma när vi är sjuka.
   Vi i Skurups församling vill tacka för det engagemang och goda samarbete vi haft med våra samaarbetspartners.

Fortfarande kan snabba förändringar ske i Folkhälsomyndighetens rekommendationer under coronapandemin. Håll dig uppdaterad på våra digitala kanaler eller ring expeditionen, 0411-55 48 00.

Facebook: www.facebook.com/skurupskyrka

Om ni vill titta på vår andakt ”Att växa i tro” så gå in och titta på vår Youtube kanal Skurups församling eller kopiera följande länk: https://youtu.be/g2NRh9TSZyc

 

Det är problem med att ladda upp filmer samt YouTube hänvisningar. Om ni vill titta på hur vi firade påskdagen med sång och musik utanför våra äldreboende och trygghetsboende så gå in och titta på vår Youtube kanal Skurups församling eller kopiera följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=hro7uKKripU

 

Det är problem med att ladda upp filmer samt YouTube hänvisningar. Om ni vill titta på Sofia och höra henne prata om påskens gudstjänster i vår församling gå in och titta på vår Youtube kanal Skurups församling eller kopiera följande länk: https://www.youtube.com/watch?v=WHfHDT8oZNo​

Det är problem med att ladda upp filmer samt YouTube hänvisningar. Om ni vill titta på Mona och höra henne gå in och titta på vår Youtube kanal Skurups församling eller kopiera följande länk: https://youtu.be/C3zRRXD6WKI

Expeditionens öppettider

må–ti 9–11.30 och to-fr 9–11.30
on 11–12

Kyrktaxi

Du vet väl om att du kan få kyrktaxi till och från våra gudstjänster? Beställ dagen före hos Skurups Taxi 0411-456 00.