Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, miniorer, konfirmander, UngDomen, besöksgrupper och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Se filmen ”Luther” på storbildskärm i Visby domkyrka. Onsdagen den 25 oktober klockan 19.00

Film i domkyrkan

Vid två tillfällen i oktober förbereder vi oss inför den kommande storhelgen med hjälp av Gertinge Pettersson.

Personliga dekorationer inför Allhelgona

Söndagen den 5 november klockan 15.00 hör vi domkyrkans Oratoriekör och Distler-ensemble med orkester under ledning av Claes Holmgren.

Konsert i Allhelgona

Det är aldrig försent. Nu finns möjlighet för dig som inte blev konfirmerad i högstadiet att fixa det samtidigt som du gör en resa "till världens ände".

Gymnasiekonfirmation

Förskolan Sankta Maria utökar till hösten med 12 nya platser i nyrenoverade lokaler vid Terra Nova torg.

Nya förskoleplatser

Gotlands härbärge i Visby, Birkagården, behöver volontärer som vet hur man lagar mat i ett storhushåll. Kan du hjälpa till?

"Matlagare" till Birkagården

Nu startar vi en barnkör i domkyrkans församlingshus.

Domkyrkans barnkör

Nu startar vi en barnkör i domkyrkans församlingshus.

Boksläpp måndag 25 september klockan 16:30 i Sankta Maria, Visby domkyrka. Hon som uppfördes under medeltiden men vars viktigaste tid är nu! Den gotländska fotografen Tommy Söderlund presenterar tillsammans med domprost Mats Hermanssons texter en kyrka som lever och där vi får rum.

Visby domkyrka - där himmel och jord möts

En liten bok för samtal under
reformationsåret – 50 sidor

111 tankar. Om Livet – Gud och Människa

En liten bok för samtal under reformationsåret – 50 sidor

Välkommen till våra kyrkor med de minsta. Klapp och Klang är väldigt uppskattat på såväl Terra Nova kyrkan som på Visborgskyrkan.

Barn 0-6 år

Efter skolan finns det mycket tid att göra annat på. Passa på att vara med i några av våra aktiviteter.

Barn och unga 6 år och uppåt

Livsfrågor, andliga samtal, meditation eller bara en enkel fika med dagens tidning? Vi erbjuder en variation av grupper eller öppen verksamhet för vuxna. Saknar du något? Kontakta oss gärna!

Vuxen

Vi tror på Gud och på dig! Vad tror du på?

Konfirmand Visby

Vi tror på Gud och på dig! Vad tror du på?

Varje onsdag mellan klockan 14 och 16 finns det våfflor för hela familjen.

Våffelcafé i Visborgskyrkan

Varje onsdag mellan klockan 14 och 16 finns det våfflor för hela familjen.

VisDom delas ut till alla boende i Visby. Du kan även ladda ner tidningen som PDF.

VisDom

Vill du veta när det är gudstjänst i helgen? Eller vad som händer i morgon? När är det Klapp och klang, och hur dags var det? Du når vår kalender på flera olika sätt. Men börja gärna här.

Vad är på gång i församlingen?

Vad är på gång i församlingen just nu? Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du inte vill missa det senaste.

Nyhetsbrev direkt till dig

Visby stift har på sin hemsida en pdf med alla veckans gudstjänster runt om på ön. Listan är den som publiceras i de gotländska tidningarna varje fredag.

Gudstjänster på Gotland

Längtar du efter att, tillsammans med andra, få samtala om livet och tron? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? Då kan Katekumenatet – en vuxen väg till tro – vara något för dig!

Katekumenat

Aktuellt från Visby domkyrkoförsamling