Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling Webbplats

Svenska kyrkan

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, miniorer, konfirmander, UngDomen, besöksgrupper och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Vi har fått en ny hemsida. Vi är stolta, men också nyfikna på hur det ska gå.

Nya webben för Svenska kyrkan

Vi har fått en ny hemsida. Vi är stolta, men också nyfikna på hur det ska gå.

Välkommen till Gotland!

Församlingspedagog 100 %

Vi är i behov av ytterligare en kompetent medarbetare! I uppdraget finns bland annat Scouter, konfirmand och skolkyrka. Välkommen till Gotland!