Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, miniorer, konfirmander, UngDomen, besöksgrupper och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Musikdagar i Visby Domkyrka
den 26 - 28 december A.D. 2017.
Fri entré vid samtliga tillfällen.

Excelsis XVII

Musikdagar i Visby Domkyrka den 26 - 28 december A.D. 2017. Fri entré vid samtliga tillfällen.

Varje onsdag mellan klockan 14 och 16 finns det våfflor för hela familjen.

Våffelcafé i Visborgskyrkan

Varje onsdag mellan klockan 14 och 16 finns det våfflor för hela familjen.

VisDom delas ut till alla boende i Visby. Du kan även ladda ner tidningen som PDF.

VisDom

Vill du veta när det är gudstjänst i helgen? Eller vad som händer i morgon? När är det Klapp och klang, och hur dags var det? Du når vår kalender på flera olika sätt. Men börja gärna här.

Vad är på gång i församlingen?

Vad är på gång i församlingen just nu? Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du inte vill missa det senaste.

Nyhetsbrev direkt till dig

I boken "Allhelgonakapellet 50 år 1967-2017" får vi följa kapellets tillkomst och träffa några av alla dem som haft kapellet som minsta gemensamma nämnare.

Ny bok om Allhelgonakapellets 50 år

Boksläpp måndag 25 september klockan 16:30 i Sankta Maria, Visby domkyrka. Hon som uppfördes under medeltiden men vars viktigaste tid är nu! Den gotländska fotografen Tommy Söderlund presenterar tillsammans med domprost Mats Hermanssons texter en kyrka som lever och där vi får rum.

Visby domkyrka - där himmel och jord möts

En liten bok för samtal under
reformationsåret – 50 sidor

111 tankar. Om Livet – Gud och Människa

En liten bok för samtal under reformationsåret – 50 sidor

Andakt och måltid en gång i månaden i Visborgskyrkan.

Himmel & Pannkaka

Andakt och måltid en gång i månaden i Visborgskyrkan.

Förskolan Sankta Maria utökar till hösten med 12 nya platser i nyrenoverade lokaler vid Terra Nova torg.

Nya förskoleplatser

Välkommen till våra kyrkor med de minsta. Klapp och Klang är väldigt uppskattat på såväl Terra Nova kyrkan som på Visborgskyrkan.

Barn 0-6 år

Efter skolan finns det mycket tid att göra annat på. Passa på att vara med i några av våra aktiviteter.

Barn och unga 6 år och uppåt

Livsfrågor, andliga samtal, meditation eller bara en enkel fika med dagens tidning? Vi erbjuder en variation av grupper eller öppen verksamhet för vuxna. Saknar du något? Kontakta oss gärna!

Vuxen

Har du vänner som bryr sig?

Har du vänner som bryr sig?

Visby stift har på sin hemsida en pdf med alla veckans gudstjänster runt om på ön. Listan är den som publiceras i de gotländska tidningarna varje fredag.

Gudstjänster på Gotland

Längtar du efter att, tillsammans med andra, få samtala om livet och tron? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? Då kan Katekumenatet – en vuxen väg till tro – vara något för dig!

Katekumenat

Aktuellt från Visby domkyrkoförsamling