Foto: Mattias Wahlgren

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, konfirmander, UngDomen och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Visby domkyrka. Foto: Mattias Wahlgren

Söndagens högmässa i Visby domkyrka

Söndagen den 1 augusti firar vi mässa klockan 11:00 i Visby domkyrka. Präst är domprost Elisabeth Ström, diakon Lena-Maria Brunhoff och på orgel kantorn Elke Unt

Enligt reglerna från den 1 juli har vi plats för maximalt 180 personer i kyrkan. Varm välkomna!

Kollekten går till Föreningen Svenskbyborna. Lämna gärna kollekt via Swish, nummer 123 280 12 15, eller bankgiro på nummer 5676-8435, och skriv ”1 augusti” som meddelande för att kollekten ska gå till rätt ändamål.