Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling Webbplats

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, miniorer, konfirmander, UngDomen, besöksgrupper och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Konsert i domkyrkan klockan 19.00 lördagen den första oktober.

Estetelever från Wisbygymnasiet

Konsert i domkyrkan klockan 19.00 lördagen den första oktober.

”I ett annat rum,
eller fiktiva berättelser om verklighet”

Utställning i domkyrkan

”I ett annat rum, eller fiktiva berättelser om verklighet”

”Du går inte ensam, det finns någon som går med”

Stjärnvandring

”Du går inte ensam, det finns någon som går med”

Från och med i höst har församlingen en ny domkyrkokaplan. Det är Cecilia Nyberg, kyrkoherde i Täby, som blir ny medarbetare i Visby.

Cecilia Nyberg ny domkyrkokaplan

I fem år har Skandinaviska kyrkan på Cypern och Visby domkyrkoförsamling haft ett vänförsamlingsavtal. I augusti har representanter för de två församlingarna möts i Visby för att säkerställa ett fortsatt och delvis utvecklat samarbete.

Visby och Cypern förlänger vänförsamlingsavtal