Anslagstavlan vid Terra Nova kyrkan.
Foto: Mattias Wahlgren

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, konfirmander, UngDomen och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Domkyrkan och ringmuren i solnedgång
Foto: Mattias Wahlgren

söndag i Visby domkyrkoförsamling

Vi börjar med att klockan 10:00 i Visborgskyrkan fira mässa tillsammans med prästen Moa Sjögren och kantorn Åsa Nilsson

I domkyrkan blir det högmässa klockan 11:00 med prästen Bimbi Ollberg och domkyrkoorganisten Alma Hedlund Emilsson

Mässa i Taizeton i Terra Nova kyrkan hålls klockan 18:00 tillsammans med prästen Moa Sjögren och kantorn Åsa Nilsson.

Kollekten går till Svenska Kyrkans Unga. Lämna gärna kollekt via Swish, nummer 123 280 12 15 (domkyrkan), 123 593 36 92 (Visborgskyrkan), 123 543 16 22 (Terra Nova kyrkan), eller bankgiro på nummer 5676-8435, och skriv ”30 januari” som meddelande för att kollekten ska gå till rätt ändamål.