Terra Nova kyrkan
Foto: Mattias Wahlgren

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, konfirmander, UngDomen och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Foto: Mattias Wahlgren

Direktsänd gudstjänst från TERRA NOVA KYRKAN

Välkommen till söndagsgudstjänst den 24 januari klockan 11:00. Medverkar gör domprost Elisabeth Ström och kantor Åsa Nilsson samt Lisette Ekelöf, Johan Fällman och Axel Petersson.

Gudstjänstens tema är ”Jesus skapar tro”.

Under söndagen, klockan 12-16, finns en präst närvarande i domkyrkan medan domprosten finns i Visborgskyrkan och Terra Nova kyrkan klockan 12-14 respektive 15-17. Det finns även möjlighet till enskild nattvard. En präst finns denna dag heller aldrig längre bort än ett SMS; 070-570 68 66 resp 072-520 68 59.

Kollekt denna dag går till Församlingens diakonala hjälpverksamhet. Lämna gärna kollekt via Swish, 123 280 12 15, och skriv ”24 januari” som meddelande för att kollekten ska gå till rätt ändamål.

Under de skärpta allmänna råden för Gotland med anledning av corona firar vi gudstjänst i stället för mässa.

Gudomlig Pizza, gudstjänst från Terra Nova kyrkan

Välkommen att ta del av en gudstjänst precis som vanligt nu när inget är som vanligt. Även om vi inte kan träffas försöker vi ändå vara nära, så även denna gång kommer Gudomlig Pizza ske hemma hos er. Stöd er lokala pizzeria eller baka egen pizza, så står vi för det gudomliga i form av familjegudstjänsten.