Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling Webbplats

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, miniorer, konfirmander, UngDomen, besöksgrupper och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

I sommar ligger fokus på vattnet i Visby Sankta Maria domkyrka. ”Vattenvärld” som inleder sommaren är en serie fotografier från projektet med samma namn, där alla bilder är tagna längs en kort sträcka av en liten bäck i de jämtländska fjällen. Fotograf och utställare är Hans Månsson.

Fotoutställning ”Vattenvärld” i Visby domkyrka i sommar

Från och med i höst har församlingen en ny domkyrkokaplan. Det är Cecilia Nyberg, kyrkoherde i Täby, som blir ny medarbetare i Visby.

Cecilia Nyberg ny domkyrkokaplan

Vi söker förskollärare, heltid, till förskolan Sankta Maria - Terra Nova.

Förskollärare, heltid

Vi söker förskollärare, heltid, till förskolan Sankta Maria - Terra Nova.

Välkommen till Gotland!

Församlingspedagog 100 %

Vi är i behov av ytterligare en kompetent medarbetare! I uppdraget finns bland annat Scouter, konfirmand och skolkyrka. Välkommen till Gotland!

Två granskningar startade i veckan, oberoende av varandra. Aftonbladet var först ut med en granskning av Svenska kyrkan i utlandet, Ekot följde med en granskning av utlandsresor. Visby domkyrkoförsamling välkomnar granskningen.

Om kyrkans resande – perspektivet Visby domkyrkoförsamling