Foto: Mattias Wahlgren

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, konfirmander, UngDomen och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Bild från kyrkans sal
Foto: Visby domkyrkoförsamling

Andra advent i Visby domkyrkoförsamling

I domkyrkans mässa klockan 11:00 söndagen den 5 december kan vi lyssna till prästen Bimbi Ollberg och kantorn Berith Tivell. Kvinnor för Mission serverar kyrkkaffe.

I Visborgskyrkan klockan 10:00 hittar vi prästen Moa Sjögren och på orgeln Linn Smitterberg vilka återses i Terra Nova kyrkans mässa klockan 18:00.

Kollekten går till församlingens diakonala hjälpverksamhet. Lämna gärna kollekt via Swish, nummer 123 280 12 15 (domkyrkan), 123 593 36 92 (Visborgskyrkan), 123 543 16 22 (Terra Nova kyrkan), eller bankgiro på nummer 5676-8435, och skriv ”5 december” som meddelande för att kollekten ska gå till rätt ändamål.