Foto: Mattias Wahlgren

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, konfirmander, UngDomen och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Välkommen att delta i veckans musikandakt

Filmen börjar streamas från klockan 18:00. För dig som vill finns vi i domkyrkan varje onsdag kl. 18:00-18:30. Tänd ett ljus eller sätt dig gärna ner en stund och njut av lite skönsång.

Vill du att vi tänder ljus för dig eller någon annan? SMSa 070-608 11 19.

Medverkande förutom dig själv: Pia Toftenius, Alma Emilsson, mikroorganist Isak Axelsson och några kollegor i församlingen.

Direktsänd gudstjänst från Visby domkyrka

Söndag kl. 11:00. Närvarar gör domprost Elisabeth Ström och domkyrkoorganist Peter Alrikson. Medverkar gör även Margareta Stagren, klarinett, och Johanna Hall, försångare.

Gudstjänstens tema är ”Vägen till livet”.

Under söndagen, klockan 12-16, finns en präst närvarande i domkyrkan. Det finns även en präst i Visborgskyrkan klockan 12-14 och Terra Nova kyrkan 15-17. Det finns även möjlighet till enskild nattvard. En diakon/präst finns denna dag heller aldrig längre bort än ett SMS; 072-520 68 59 resp. 072-720 68 47.

Kollekt denna dag går till församlingens diakonala arbete. Lämna gärna kollekt via Swish, 123 280 12 15, eller via bankgiro på nummer 5676-8435, och skriv ”25 april” som meddelande för att kollekten ska gå till rätt ändamål.

Skulle inte webbsändningen ovan starta som den borde så finns den även på YouTube, http://www.youtube.com/svenskakyrkanvisby

Under de skärpta allmänna råden för Gotland med anledning av corona firar vi gudstjänst i stället för mässa.

GUDOMLIG PIZZA I TERRA NOVA KYRKAN.

Det är dags för Gudomlig Pizza igen. Ni kan delta i en digital familjegudstjänst från Terra Nova kyrkan, torsdag 15 april klockan 17:30 med denna streamade film. Stöd er lokala pizzeria eller baka egen pizza, så står vi för det gudomliga i form av familjegudstjänsten!

Välkommen till en musikandakt i Taizé-toner!

Vill du att vi tänder ljus för dig eller någon annan? Smsa 070-608 11 19.

Medverkande förutom dig själv: Petra Guteskär, Alma Emilsson, Pia Tofténius och Sofi Ogestad.