Foto: Mattias Wahlgren

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, konfirmander, UngDomen och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Kors på domkyrkans tak
Foto: Mattias Wahlgren

Söndagens mässor i Visby domkyrkoförsamling

I mässan klockan 11:00, söndagen den 24 oktober, ser vi prästen Gunnar Pelinka och domkyrkoorganisten Peter Alrikson. Medverkar gör en ensemble ur Domkyrkokören. Karin Nyman, sopran.

I Visborgskyrkan klockan 10:00 hittar vi prästen Tobias Nellvik och på orgeln Linn Smitterberg. Det blir Önskepsalmsgudstjänst i Terra Nova kyrkan klockan 18:00 och även då är Tobias Nellvik präst medan Linn Smitterberg ansvarar för musiken.

Kollekten går till Svenska Soldathemsförbundet, Gotland. Lämna gärna kollekt via Swish, nummer 123 280 12 15 (domkyrkan), 123 593 36 92 (Visborgskyrkan), 123 543 16 22 (Terra Nova kyrkan), eller bankgiro på nummer 5676-8435, och skriv ”31 oktober” som meddelande för att kollekten ska gå till rätt ändamål.