Foto: Mattias Wahlgren

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, konfirmander, UngDomen och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Domkyrkan mot natthimlen
Foto: Mattias Wahlgren

Söndagens mässor i Visby domkyrkoförsamling

I mässan i domkyrkan klockan 11:00 ser vi prästen Benny Helgesson medan Alma Hedlund Emilsson ansvarar för musiken.

I Visborgskyrkan klockan 10:00 hittar vi prästen Anna Lundgren och på orgeln Åsa Nilsson. Det blir även mässa i Terra Nova kyrkan klockan 18:00 och även då heter prästen Anna Lundgren medan Åsa Nilsson ansvarar för musiken även här.

Kollekten går till insamlingen Världens Barn. Lämna gärna kollekt via Swish, nummer 123 280 12 15, eller bankgiro på nummer 5676-8435, och skriv ”26 september” som meddelande för att kollekten ska gå till rätt ändamål.