Foto: Mattias Wahlgren

Katedralen Sankta Maria syns på långt håll när du närmar dig Visby - men här finns även Terra Nova kyrkan och Visborgskyrkan. Dop, bröllop, begravning och livet där emellan, allt får plats i Visby domkyrkoförsamling. Det finns grupper för alla åldrar, från Klapp & Klang för de minsta, konfirmander, UngDomen och samtalsgrupper. Och många körer! Hur vill du bidra i din församling?

Visby domkyrkas södra fasad.
Visby domkyrkas södra fasad. Foto: Mattias Wahlgren

Söndagens gudstjänster i Visby domkyrka

Söndagen den 13 juni firar vi gudstjänst klockan 09:30 och 11:00 i Visby domkyrka. Präst är Anna Lundgren och kantor Alma Hedlund Emilsson

Enligt reglerna från den 1 juni har vi plats för maximalt 50 personer i kyrkan vid varje tillfälle (sällskap om högst fyra personer) vilka vi anvisar plats i kyrkbänkarna. Varm välkomna!

Under söndagen finns en präst närvarande i domkyrkan 12:00-16:00. Det finns även möjlighet till enskild nattvard. En präst finns denna dag heller aldrig längre bort än ett SMS; 072-520 68 59.

Kollekten går till Visby stifts internationella arbete. Lämna gärna kollekt via Swish, nummer 123 280 12 15, eller bankgiro på nummer 5676-8435, och skriv ”13 juni” som meddelande för att kollekten ska gå till rätt ändamål.

Vi kan enligt de nya bestämmelserna som mest ta emot 50 besökare per gudstjänst.