Församlingshem

I församlingen finns tre församlingshem. De används i vår dagliga verksamhet och till uthyrning vid till exempel dopkalas och minnesstunder. Det finns även två mindre byastugor. Bokning av församlingshemmen kan ske tidigast tre månader i förväg. På söndagar hyrs de endast ut i samband med kyrklig handling, t ex. dop. För prisuppgifter och bokning, vänligen ring expeditionen, 040-42 93 00. Se riktlinjer och regler för uthyrning i pdf nedan.

Västra Ingelstads församlingshem

Lokalen är möblerad och rymmer 60 personer. Det finns porslin, kaffe- och vattenkokare, termosar, spis/ugn, microvågsugn, kylskåp samt diskmaskin.

Adress: Ingelstadsvägen, Vellinge.

Västra Ingelstads församlingshem

Hököpinge församlingshem

Lokalen är möblerad och rymmer 40 personer. Det finns porslin, kaffe- och vattenkokare, termosar, kokplatta, microvågsugn samt kylskåp.

Adress: Lockarpsvägen 3, Velllinge.

Hököpinge församlingshem

Östra Grevie församlingshem

Lokalen är möblerad och rymmer 50 personer. Det finns porslin, kaffe- och vattenkokare, termosar, spis/ugn, microvågsugn, kylskåp samt diskmaskin.

Adress: Gamla Landsvägen 36, Vellinge.

Östra Grevie församlingshem

Mellan Grevie Byahus

Lokalen är möblerad och rymmer 24 personer. Det finns kylskåp, kaffe- och vattenkokare, termosar och kaffeservis.

Adress: Mellan Grevie kyrkoväg, Vellinge.

Mellan Grevie kyrkstuga

Arrie kyrkstuga

Lokalen är möblerad och rymmer 18 personer. Det finns kylskåp, kaffe- och vattenkokare, termosar och kaffeservis.

Adress: Prästgårdsvägen 14, 235 94 Vellinge.

Arrie kyrkstuga