Foto: ikon

I kyrkan möts det jordiska och himmelska.

Vill du skänka kläder, skor m m?

Vi kan lokalt i Veberöd inte ta emot kläder m m, vi hänvisar till Diakonicentralen i Lund, läs mer i texten nedan, klicka på länken så kommer du direkt till deras hemsida

Veberöd församlings Kyrkcirkel

Följande kyrkor ska besökas under hösten 2022

För information angående klockringning i Vombs kyrka

Det har upptäckts en spricka i kyrktornets murverk. För att minska påfrestningen på tornets stabilitet har församlingen blivit rekommenderade att bara använda den lilla kyrkklockan vid ringning. Murverket ska undersökas noggrannare och åtgärdas.

Öppenhet och integritet

svartvit bild med baby som titta in i kameran

Dop

Välkommen till världen! Vi vill från Veberöds församling gratulera till det nyfödda barnet, och bjuda in till dop. Naturligvis är du välkommen att döpas även som ung eller vuxen.

två släta vigselringar

Vigsel

Det är fint och högtidigt att i en vigselgudstjänst få lägga kärleken till varandra i Guds händer och att be om Guds välsignelse över äktenskapet

fyra ljus på blå bakgrund

Begravning

Att mista en älskad vän eller familjemedlem ställer ofta världen upp och ner för ett tag. Att ordna allt praktiskt tar kraft och energi. Ta din tid det är inte bråttom.