Västermalms församling

Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon: +46(8)6504900 E-post till Västermalms församling Webbplats

Konfirmation

Åk 8? Konfirmation? Varför inte bli en erfarenhet rikare? De flesta ungdomar som väljer att konfirmeras brukar senare beskriva konfirmandtiden som "det bästa jag varit med om". Varför inte testa du också?

Konfirmandtiden handlar om tro, hopp och kärlek. Tillsammans med nya och gamla vänner, unga ledare, präst och pedagog får du chans att prata om sånt som är viktigt på riktigt, blanda lek och allvar och upptäcka nya sidor hos dig själv och den kristna tron.

Med utgångspunkt i oss själva tänker vi tillsammans och försöker finna svar på frågor som varför vi finns till, vad det är att vara människa, vem Gud är och om Gud har något med mitt liv att göra.

Ett minne för livet!

Oavsett vem du är har vi något för dig. I Västermalms församling har vi flera olika konfirmandalternativ. Varför inte hänga på du också?– det blir ett minne för livet!

HAR DU FRÅGOR OM GUD?

Eller om livet eller kyrkan? Webbplatsen OMG är särskilt till för dig som är ung. Skicka in din fråga och få ett svar. Eller läs andras frågor och svar!