Västermalms församling Besöksadress: Arbetargatan 21, 11245 STOCKHOLM Postadress: Box 49019, 10028 STOCKHOLM Telefon:+46(8)6504900 E-post till Västermalms församling

Boka begravningskaffe

Minnesstunden är ett tillfälle att minnas tillsammans.

Det finns möjlighet att ha begravningskaffe i församlingens lokaler.

Efter gudstjänsten är det vanligt att de som varit där samlas för en stunds gemenskap i församlingslokalen eller någon annan lokal nära.

Det ger tillfälle att prata och dela med sig av minnen från den döda. Mitt i sorgen kan det ge kraft att se släkt och vänner samlade för ett respektfullt avsked. För många är begravningen en viktig del av sorgearbetet.

För bokning av begravningskaffe skicka gärna ett mejl till vastermalms.forsamling@svenskakyrkan.se eller ring 08-545 70 964.

För information om lokalerna och menyer m.m. Kontakta husmor i den kyrka begravningen är.

Jennie Olsson Espinoza

Husmor, S:t Görans kyrka