Foto: Henrik Mill

Bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka. Och så får ni tips om ett och annat att tänka på.

Att gifta sig är en stor händelse i livet. Många vill dela den med sina nära och kära vilket är svårt i dessa pandemitider. Det är därför vanligt att välja att skjuta upp sin vigsel. Vi genomför självklart vigslar även under pandemin, men i enlighet med de riktlinjer som råder i samhället, som just nu innebär en begränsning på åtta deltagare exklusive medarbetare.

Känner ni att en vigsel i litet format är det ni önskar så bokar ni er vigsel här.

Läs mer här om hur Svenska kyrkan Västerås anpassar våra verksamheter under Covid19-pandemin.