Våra verksamheter

Välkommen att besöka någon av Vantörs församlings verksamheter. Här finns något för alla!

Körverksamhet

I Vantörs församling finns körer för alla åldrar. Läs mer om våra olika körer.

Två kvinnor och en man sitter på små bönepallar med knäppta händer och slutna ögon.

Meditation, qi-gong, pilgrimsvandringar och retreater

Varje vecka ges meditationer och qi-gong i våra kyrkor. Vi ordnar även pilgrimsvandringar och retreater. Anmälan är öppen nu till 12-stegsretreat på lördag 18 februari.

Lunchmusik, caféer och allsång

Hos oss finns många verksamheter inriktad på gemenskap. Vi har kvinnocafé, språkcafé, lunchmusik, soppa och allsångsgrupp. Bara kom som du är!

Skapargrupper och syföreningar

Hitta gemenskap och kreativitet i våra olika skapargrupper och syföreningar! Nytt för i år är en sorgegrupp med målning och reflektion.

Teologi och filosofi

Känner du dig sugen på ett intellektuellt och andligt äventyr? Välkommen till våra teologiska och filosofiska samtalsgrupper.

Barn och unga

I Vantörs församling finns verksamheter för barn och unga i alla åldrar, allt från öppna förskolor till ungdomsgrupper. Det finns alltid barnhörnor att leka i under gudstjänster, både i Vantörs kyrka och i Hagsätra kyrka.