Dop, vigsel och begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära. Gällande covidrestriktioner innebär att max antal deltagare på minnesstund och dopkalas i kyrkans lokaler är begränsat till 50 personer.

Dop

Vill du döpa ditt barn? Eller vill du själv döpa dig som vuxen? Som döpt blir du medlem i Svenska kyrkan, men också i den världsvida kristna kyrkan över hela vår jord. Boka dopet här direkt på webben!

Vigsel

När två människor vill dela sina liv är detta en glädjens dag. Inför Gud och släkt och vänner eller vittnen lovar paret att älska varandra i nöd och lust.

Begravning

Här kan du läsa om allt det praktiska kring begravningen. Här får du svar på vanliga frågor om begravning i Vantörs församling.

Boka dop, vigsel eller begravning

Ring 08-556 572 00
Mejla vantors.forsamling@svenskakyrkan.se

Ge en gåva

En ekonomisk gåva kan ge nytt hopp och en framtid till en annan människa - här i Vantörs församling eller långt borta.