Foto: Alex & Martin

Barn och unga

I Vantörs församling finns många olika verksamheter för barn och unga i alla åldrar.

Öppna förskolor för 0-5 år

Öppna förskolan Regnbågen i Högdalen

Öppna förskolan är en träffpunkt för barn och föräldrar i Högdalen. Vi träffas varje fredag förmiddag. I år håller vi även kurs i spädbarnsmassage.

Öppna förskolan Änglagården i Hagsätra kyrka

Hit är du välkommen som är föräldraledig med barn i åldern 0-5 år. Vi leker, fikar och sjunger.

För ungdomar

Ungdomsgruppen i Högdalen

Gruppen vänder sig till dig som är 13-20 år som vill träffa andra unga och prata om livets stora och små frågor.

Måndagsklubben

För barn och ungdomar i Hagsätra och Rågsved. Vi pysslar, bakar, leker och gör kreativa saker tillsammans.

#uRed - undomsredaktionen i Vantörs församling

#uRed är en redaktion med ungdomar i Vantörs församling som träffas en gång i veckan och skapar film och innehåll på sociala medier.

BIV och BIS - Barn i väntan, barn i start

Kurser för barn och unga som kommit till Sverige som flyktingar. BIV and BIS - courses for children and young people who have arrived to Sweden as refugees.