Caféer och mötesplatser

Vill du umgås och få nya vänner? Hos oss finner många en stor gemenskap. Vi har kvinnocafé, språkcafé, lunchmusik, andakter och soppluncher. Bara kom som du är!

Lunchkonsert och soppa

Tisdagar håller våra organister lunchkonsert i Vantörs kyrka. Efteråt serveras soppa för en kostnad på 30 kr. Musiker: Per Jansson.
Plats: Vantörs kyrka, Högdalen
: Tisdagar kl. 12.00

Andakt med sopplunch

På onsdagar hålls andakt med sopplunch i Hagsätra kyrka. Kostnad för soppan är 30 kr. Präst: Jonas Gräslund.
Plats: Hagsätra kyrka
Tid: Onsdagar kl. 12.00

Kvinnocafé

Mötesplats i Hagsätra kyrka för kvinnor med skiftande bakgrund. Vi fikar, samtalar, skrattar och är allvarliga tillsammans. Kom och lär av andra kulturer, fira högtider, kanske med inslag av dans och sång. Vid vissa tillfällen har vi qi-gong. Vi är måna om en miljö där alla respekteras!
Kontakt: Mariam Ghaly, diakon. Tel: 072-548 09 49,
e-post: mariam.ghaly@svenskakyrkan.se
Plats: Hagsätra kyrka
Tid: Fredagar kl. 11.00-13.00

Språkcafé

Språkcaféet är till för dig som vill bli bättre på svenska. Vi behöver fler svensktalande volontärer till språkcaféet. Hör gärna av dig om du vill hjälpa till!
Kontakt: Ziad Abu-Ali, diakon. Tel: 08-556 572 20,
e-post: ziad.abu-ali@svenskakyrkan.se