Körverksamhet

Musiken är ett stort och viktigt inslag i Vantörs församling. Här finns körverksamhet för alla åldrar. Vi håller ofta konserter i kyrkan som alla är välkomna till.

Detalj ur Botticellis Sorgen över Kristus död

Vox Nova - damkör i Högdalen

Vi söker fler sångare till kören Vox Nova! Välkommen att höra av dig för att göra sångprov. Vi övar i Vantörs kyrka med avstånd.

Hagsätra Voices, vuxenkör

Hagsätra Voices är en vuxenkör med blandad repertoar för alla sångglada. Just nu söker vi särskilt efter altar och tenorer. Välkommen att kontakta körledaren Göran Rullander om du är intresserad.

Församlingskören - seniorsång och fika

Härlig samvaro för sångglada och fikasugna seniorer. Välkommen på torsdagar kl. 13.45-15.30. Kostnadsfritt!

Minikören i Hagsätra

För barn mellan 5-7 år finns Minikören i Hagsätra kyrka. Startdatum är tisdag den 8 mars!

Barnkören i Högdalen

En kör för barn i andra och tredje klass som älskar att sjunga! Vi övar varje torsdag i Vantörs kyrka i Högdalen.

Barnkören Happy Voices

Kör för dig som går i mellanstadiet. Vi repeterar på onsdagar mellan kl. 16.30 och 17.20. Anmäl intresse till körledaren Ida Rönn om du vill sjunga i kör. Start 19 januari 2022. Välkommen!

Ungdomskören

I Vantörs församling finns också en ungdomskör för sångsugna ungdomar mellan 13-19 år. Kontakta Ida Rönn om du vill vara med!

Hagsätra kyrkas Musikskola

Hagsätra kyrkas Musikskola erbjuder kostnadsfri instrumentalundervisning i piano och orgel för barn och unga.