Boka dop

Hitta lediga tider i Vallentuna församlings kyrkor: Frösunda, Markim, Orkesta och Vallentuna. Välkommen att boka en tid för dop direkt här på webben.

• Välj datum och få upp lediga tider i Vallentuna kyrka. Om du vill boka dop i Markim, Orkesta eller Frösunda kyrka ber vi dig kontakta expeditionen.
  • Det finns även möjlighet att låna lokal för dopkalas. Om ledig lokal finns syns det i respektive doptid i kalendern.
  • Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Om ni önskar döpa fler på samma tid fyller ni i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”.
  • Efter att bokningen skickats till oss gör vi en avstämning innan vi skickar en definitiv bekräftelse till dig.
  • Bokningen görs med reservation för eventuella förändringar vad gäller bemanning av präst och musiker.
  • Det finns möjlighet att låna dopklänning.
  • Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Hittar du ingen tid som passar eller undrar över något?
Kontakta oss.
Tfn: 08-511 862 40, måndag till fredag 9.00-12.00
Skicka e-post till Vallentuna församlings bokning

Besöksadress:
Mathiasgården vid Vallentuna kyrka, Kyrkvägen 4.