Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Träff för regnbågsfamiljer

Några gånger per termin träffas vi i öppna förskolans lokaler. Vi fikar, leker och umgås.

Under höstterminen 2019 ses regnbågsgruppens familjer söndagarna 8 september, 6 oktober, 17 november och 15 december kl. 14.00-16.00.

Vi leker, pratar, pysslar samt fikar tillsammans.

Plats: Tunabergskyrkan, Tunagatan 29, i öppna förskolans lokaler. Ingång från baksidan av kyrkan.

Fikat betalas med ett frivilligt bidrag. Vi har swish.

Träffarna är tillfällen för möten och en möjlighet att dela en stund med varandra. Varmt välkomna!  Kontakt: sabinafeith@yahoo.se

Sarah Åkerstrand

Gamla Uppsala församling