Musiklek i församlingen

Vi sjunger, spelar och dansar tillsammans i Trollbäckens kyrka och Bollmoradalens kyrka.

Musiklek

Musiklek är en sångstund fylld av lek och rörelse för barn tillsammans med en närstående vuxen. I församlingen finns möjlighet att delta i musiklek i Trollbäckens kyrka och Bollmoradalens kyrka.

Precis som all barnverksamhet i Tyresö församling är musiklek kostnadsfritt. Ingen anmälan behövs.

Trollbäckens kyrka

För barn i åldern 0-5 år
Tid: Måndagar kl. 13.00, start 4 september
Musikleken är i samband med Öppen förskola som pågår till kl. 15.00.
För mer info, kontakta Charlie Berg.
Länk till Öppen förskola med musiklek.

Bollmoradalens kyrka

Musiklek i Bollmoradalens kyrka är tyvärr inställt tills vidare.

Öppen förskola

På Öppen förskola i Trollbäckens kyrka kan föräldrar och barn leka, umgås och ordna fika tillsammans. På måndagar är det öppen förskola med musiklek och på torsdagar med sago- eller bibelstund.

Babyrytmik 0-12 månader

Vi sjunger, spelar och dansar tillsammans varannan tisdag kl. 10.00 i Bollmoradalens kyrka.

Pappa med ett barn på axlarna. Båda skrattar.

Barn & familj

Aktiviteter och gudstjänster för stora och små. I Tyresö församling finns verksamhet och mötesplatser för hela familjen, såväl för de allra minsta som för lite större barn.