Musiklek i församlingen

Vi sjunger, spelar och dansar tillsammans i Trollbäckens kyrka och Bollmoradalens kyrka.

Musiklek

Musiklek är en sångstund fylld av lek och rörelse för barn tillsammans med en närstående vuxen. I församlingen finns möjlighet att delta i musiklek i Trollbäckens kyrka och Bollmoradalens kyrka.

Precis som all barnverksamhet i Tyresö församling är musiklek kostnadsfritt. Ingen anmälan behövs.

Trollbäckens kyrka

För barn i åldern 0-5 år
Tid: Måndagar kl. 13.00
Musikleken är i samband med Öppen förskola som pågår till kl. 15.00.
För mer info, kontakta Charlie Berg.
Länk till Öppen förskola med musiklek.

Bollmoradalens kyrka

Från och med 26 mars.

För barn i åldern 1-2 år
Tid: Tisdagar udda veckor kl. 12.30-13.00
Efteråt fikar vi.
Det finns plats för 15 barn per tillfälle.
Se kalendern för aktuella datum. För mer info, kontakta Jessica Falk Lindmark.

Ibland kan förändring uppstå, se alltid kalendern för aktuella datum.

Är ditt barn under 1 år finns möjlighet att delta i Babyrytmik i Bollmoradalens kyrka.
Länk till Babyrytmik.

Öppen förskola

På måndagar är det Öppen förskola i Trollbäckens kyrka, där föräldrar och barn kan leka, umgås och ordna fika tillsammans.

Babyrytmik 0-12 månader

Vi sjunger, spelar och dansar tillsammans varannan tisdag kl. 10.00 i Bollmoradalens kyrka från och med 26 mars.

Pappa med ett barn på axlarna. Båda skrattar.

Barn & familj

Aktiviteter och gudstjänster för stora och små. I Tyresö församling finns verksamhet och mötesplatser för hela familjen, såväl för de allra minsta som för lite större barn.