Öppen förskola

På måndagar är det Öppen förskola i Trollbäckens kyrka, där föräldrar och barn kan leka, umgås och ordna fika tillsammans.

Mötesplats för föräldralediga

I Trollbäckens kyrka har vi Öppen förskola för dig som är föräldraledig med barn 0-5 år. Här kan föräldrar och barn leka, umgås och ordna fika tillsammans.

Ibland kan förändring uppstå, se alltid kalendern för aktuella datum.

Öppen förskola med musiklek, måndagar 13.00-15.00

Vi inleder med musiklek, där vi sjunger och rör oss till musik.

Foto: Elisabeth Ohlson
Några barn sitter i ring på golvet tillsammans med en ledare.

Förskolan Trollflöjten

Välkommen till oss på Förskolan Trollflöjten i Trollbäcken! Vi består av tre avdelningar. Utmärkande för vår förskola är självklart den kristna profilen, men också en musikinriktning som bidrar till att utveckla språkinlärning och motorik hos små barn.

Pappa med ett barn på axlarna. Båda skrattar.

Barn & familj

Aktiviteter och gudstjänster för stora och små. I Tyresö församling finns verksamhet och mötesplatser för hela familjen, såväl för de allra minsta som för lite större barn.