Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Toronto Besöksadress: 25 Old York Mills Road, Toronto ONT M2P 1B5 Postadress: 25 Old York Mills Road, M2P 1B5 Toronto Telefon:+1 416-486-0466 E-post till Svenska kyrkan i Toronto

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sjung i Kör

Terminsstart onsdagen den 4e september. Kontakta kansliet för mer information.

Luciakören

Lucia
Lucia Bild: Ola Ericson/imagebank.sweden.se

Vi börjar igen söndagen den 20e oktober.

Välkomna!

Hej alla lucior, tärnor, stjärngossar och tomtar!

Det börjar närma sig höst och vi sätter snart igång med Luciakören igen! Vi hade jätteroligt förra året och våra uppträdanden var mycket uppskattade. Vi hoppas att ni alla vill vara med i år igen.

Nya medlemmar är hjärtligt välkomna! Ju fler vi är desto roligare blir det!

Övningarna är som vanligt på söndagar kl.17:15 - 18:30 i kyrkan.

Om ni har frågor, ring gärna Mia Ekström (416) 289-8765 eller Emma Eriksson (416) 436-5049. Ha det så bra tills vi ses! Emma & Mia

Toronto Swedish Singers

Toronto Swedish Singers är en fristående kör som övar i kyrkan på onsdagar.

Kören vid Sunset Villa
Bild: Anders Runesson

The Toronto Swedish Singers är känd i Toronto för sina välorganiserade och fint komponerade konserter. Kyrkan är fullsatt till både deras vår- och julkonsert.

Kören är öppen för de som är födda i Sverige och för de som har ett svenskt påbrå och för de som är intresserade av svensk kultur. Körens mål är dels att föra vidare den svenska sångglädjen, som är så karaktäristisk för svenska körer, dels att dela det rika sångarvet med det skandinaviska samanhang som finns i Toronto via sina konserter.

Körens har en egen hemsida:Toronto Swedish Folkdancers and Singers

Kontakta Pieter Sigmundt pieter@sigmundt.com