Ett litet barn håller en vuxen i handen på promenaden. En hund går framför dem.
Foto: Johannes Frandsen

Barn och familj

Öppen förskola, fritidsgrupper för skolbarn och körer och musikundervisning. Det finns mycket roligt att göra i kyrkan på Tjörn!

En liten pojke sitter på golvet bland leksakerna. Han skrattar mot kameran.

Öppen förskola

Kom och lek, prata och umgås i Svenska kyrkans öppna förskola. Det finns flera grupper runt om på Tjörn. Varmt välkommen!

På golvet i Kyrkans hus ligger några barn och leker med en stor boll

För barn i Kållekärr

Välkommen till Stenkyrka församlings barngrupper i Kållekärr! Här finns verksamhet för barn i årskurs 1-6.

Några barn ligger i hängmattor på en altan

För barn i Myggenäs

Välkommen till Valla församlings barngrupper! Här finns verksamhet för barn 0 år till årskurs 6.

En pojke gör gester med händerna mot sin kompis.

För barn i Rönnäng

Välkommen till Rönnängs församlings barngrupper! Här finns verksamhet för barn 0 år till årskurs 6.

Bänkarna i Skärhamns kyrka är fulla av barn som ser på en musikföreställning

För barn i Skärhamn

Välkommen till Stenkyrka församlings barngrupper i Skärhamn! Här finns verksamhet för barn 0 år till årskurs 6.

Musik och kultur

I kyrkan på Tjörn hittar du ett brett utbud av konserter och kulturprogram. Kom och lyssna eller sjung själv i någon av våra körer!

Stöd och hjälp för barn och unga

Livbojen stödgruppers logotyp

Livbojen Tjörn

På Livbojen finns det grupper för barn och ungdomar med separerade föräldrar eller med någon i sin närhet som dricker för mycket alkohol, missbrukar droger, mår psykiskt dåligt eller för barn som har bevittnat våld. Livbojen är ett samarbete mellan Tjörns kommun och Svenska kyrkan Tjörn.