konfirmander med kikare, upptäckargrupp
Foto: Janåke Hansson

Välkommen till vår ungdomsverksamhet på Tjörn.

Tjej som håller ett hjärta i handen

Ungdomsgrupp i Kyrkans Hus

Från årskurs 6 och uppåt. Onsdagar kl 15.00-18.00.

Mega Pax i Myggenäs

För årskurs 6-8. Fredagar ojämna veckor kl 16-18 i Myggenäs församlingsgård.

Ung kille med grön t-shirt med text "inte som du tror"

Ungdomsgrupp i Skärhamn

För dig som går i åttan eller är äldre. Torsdagar kl 18.00 i källaren i Skärhamns församlingsgård. Vi bjuder på fika.

Konfirmand

Häng i Rönnäng

För dig som går i årskurs 6 och uppåt. Första tisdagen i månaden kl 18.00-20.30.

Svenska kyrkans unga på Tjörn

SKUTT – så heter Svenska kyrkan ungas lokalavdelning på Tjörn. Vill du få mer information om träffar och vad SKUTT har på gång? Mejla: skutjorn@gmail.com

Konfirmander står i en ring, omgivna av grönska

Konfirmation

Öppet för sen anmälan! Konfirmationen är en möjlighet att lära känna nya kompisar, åka på läger och uppleva nya och spännande saker. Tillsammans går vi på en inre upptäcktsfärd där du får fundera över livets stora frågor och vad kristen tro kan innebära.

En grupp ungdomar med vänskapsarmband står i en klunga med händerna i mot mitten.

Myggenäs fritidsgård

För din rätt att vara den du är. Från årskurs 5 och uppåt. Måndagskvällar kl 17-20 i Myggenäs församlingsgård.

För dig som är barn och ungdom och behöver stöd och hjälp.

Livbojen stödgruppers logotyp

Livbojen Tjörn

På Livbojen finns det grupper för barn och ungdomar med separerade föräldrar eller med någon i sin närhet som dricker för mycket alkohol, missbrukar droger, mår psykiskt dåligt eller för barn som har bevittnat våld. Livbojen är ett samarbete mellan Tjörns kommun och Svenska kyrkan Tjörn.

Undervisningen inom Svenska kyrkan Tjörn syftar till att ge redskap åt både barn och vuxna att komma till tro, komma närmare Gud och få en egen bild av det kristna livet. Genom en tydligare förankring i vår kristna tro blir vi förebilder för vad det innebär att vara kristen och ges frimodighet att berätta vidare om Gudsmötet.

(Svenska kyrkan Tjörns församlingsinstruktion 2016)