Mitt i byn

Musik, föredrag, allsång, intervjuer och mycket mer. Välkommen till Mitt i byn - där kyrka möter samhälle.

På onsdagskvällarna under vinterhalvåret öppnar vi dörrarna för ett brett program med impulser från samhälle, kulturliv och omvärld. Föredrag, musikcafé, samtal eller konsert. Programmet börjar kl 18.00 och vi håller till i kyrkan men med gällande restriktioner, vilket för tillfället innebär att programmet endast går att delta i via livestreaming på församlingens facebook-sida.

Gå in på Svenska kyrkan Teneriffa på facebook och gilla sidan. Då kommer du att få en notis när livesändningen börjar.

Hör av dig om du eller någon du känner skulle kunna medverka med ett intressant föredrag, musik, sång, praktiskt prova-på eller något helt annat! De som medverkar gör det utan ersättning.

Allt eftersom programmet blir klart lägger vi upp det här:

25/11 Quiz med Tobias - En kväll för de allmänbildade och alla oss andra.

2/12 Luna Quatro – en berättelse om ett flytande hem. Peter & Paola Fredriksson beärttar om hur det är att bo på och färdas med en segelbåt.

9/12 Allspel i adventstid

Välkommen till en öppen och levande kyrka mitt i byn!