Mitt i byn

Musik, föredrag, allsång, intervjuer och mycket mer. Välkommen till Mitt i byn - där kyrka möter samhälle.

På onsdagskvällarna under vinterhalvåret öppnar vi dörrarna för olika generationer och intressen.

Här tar vi in impulser från samhälle, kulturliv och omvärld. Ordnar en danskväll eller modevisning med begagnade kläder, intervjuar människor på besök eller putsar struparna för en rejäl allsång. Programmet börjar kl. 19 och avslutas kl. 20.

Höstens program

7 november

Per och Mia Gyllenör - vikarierande prästpar under hösten - presenterar sig, sjunger med och för oss och berättar om hur det är att vara prästpar ute i världen.

14 november

Församlingsafton. Vi samtalar om vår församling. Hur ser det ut i dag och vad har vi framför oss. Kom och bidra med dina tankar och synpunkter om din kyrka på Teneriffa.

21 november

Önskade älskade psalmer. Välkommen till önskepsalmskväll med Mia och Ingrid. Vill du önska en psalm så skicka ett mail till Ingrid eller Mia: ingrid.loner@svenskakyrkan.se

mia.gyllenor@svenskakyrkan.se

28 november

Föreläsning om Svenskarnas favoritdryck - Kaffe. Mattias Baggström

Julallsång med Ove Aronsson och Bengt Ivarsson.

Hör av dig om du eller någon du känner skulle kunna medverka med ett intressant föredrag, musik, sång, praktiskt prova-på eller något helt annat!

Välkommen till en öppen och levande kyrka mitt i byn!

Mitt i Byn startar igen 7 november.

Här hittar du säsongens och tidigare program i pdf-format:

Våren 2018
Hösten 2017