Mitt i byn

Musik, föredrag, allsång, intervjuer och mycket mer. Välkommen till Mitt i byn - där kyrka möter samhälle.

På onsdagskvällarna under vinterhalvåret öppnar vi dörrarna för olika generationer och intressen.

Här tar vi in impulser från samhälle, kulturliv och omvärld. Ordnar en danskväll eller modevisning med begagnade kläder, intervjuar människor på besök , lyssnar på föredrag eller sjunger med i ett musikcafé. Programmet börjar kl. 19 och avslutas kl. 20.

Hör av dig om du eller någon du känner skulle kunna medverka med ett intressant föredrag, musik, sång, praktiskt prova-på eller något helt annat!

Välkommen till en öppen och levande kyrka mitt i byn!

Mitt i Byn startar igen 16 januari och då kommer våra nya medarbetare Anna och Fredrik Juul att berätta lite mer om sig själva.

Säsongens program hittar du här:

Våren 2019

Tidigare program i pdf-format:

Våren 2018
Hösten 2017