Mitt i byn

Musik, föredrag, allsång, intervjuer och mycket mer. Välkommen till Mitt i byn - där kyrka möter samhälle.

På onsdagskvällarna under vinterhalvåret öppnar vi dörrarna för olika generationer och intressen.

Här tar vi in impulser från samhälle, kulturliv och omvärld. Ordnar en danskväll eller modevisning med begagnade kläder, intervjuar människor på besök eller putsar struparna för en rejäl allsång. Förutom den huvudperson som annonserats för kvällen medverkar vanligtvis en hemlig gäst. Programmet börjar kl. 19 och avslutas kl. 20.

Hör av dig om du känner till någon som skulle kunna medverka med ett intressant föredrag, musik, sång, praktiskt prova-på eller något helt annat!

Välkommen till en öppen och levande kyrka mitt i byn!

På grund av renoveringen av kyrkan inleds höstsäsongen av Mitt i byn först den 22 november.

Här hittar du säsongens och tidigare program:

Hösten 2017
Våren 2017