Svenska kyrkan i Sundbyberg Besöksadress: Prästgårdsgatan 11, 17232 SUNDBYBERG Postadress: BOX 1170, 17224 SUNDBYBERG Telefon:+46(8)6353350 E-post till Svenska kyrkan i Sundbyberg

Lördagsfrid - två retreater i höst

Den 21/9 och 9/11 har vi Lördagsfrid i Sundbybergs kyrka. Vi delar en dag i tystnad. Läs mer och om hur du anmäler dig här. OBS! Lördagsfrid 21/9 är nu fullbokat!

Lördagsfrid
Retreatdag i Sundbybergs kyrka
21/9 och 9/11
Kl 10.00-16.00

Vi delar en dag i tystnad tillsammans. Vi börjar och avslutar i storgrupp men däremellan finns möjlighet att hitta sin egen stillhet genom att bara vara, läsa, skapa något enkelt, eller vara med på yoga. Vegetarisk lunch serveras.

Ulf Wallgren är utbildad mediyogalärare, i höst leder han yogan under Lördagsfriden.
– Det är enkla övningar som alla kan göra och som fokuserar mycket på andning för att skapa avspänning i kroppen och minska stressen inom sig, förklarar Ulf.
Mediyoga är en terapeutisk yogaform utformad för den svenska hälso- och sjukvården.

Dagen är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Vid stort intresse gäller kölista.
OBS! Lördagsfrid 21/9 är nu fullbokat! Anmälan till den 9/11 öppnar den 14/10 till mejl: christina.hansson@svenskakyrkan.se