6 unga vuxna springer över en gräsmatta där några höstlöv har fallit. Tre rider på ryggarna på de andra och alla ser glada ut.
Foto: Istockphoto

Ungdom i Gråbo

Äldrejuniorer

Äldrejuniorer är en grupp för dig som går i årskurs 6 och 7. Vi träffas varannan fredag, ojämna veckor, kl 15.30-17. Äldrejuniorerna är för dig som vill träffa kompisar och göra roliga saker tillsammans t ex leka lekar, ha tävlingar, läger mm. Vi fikar och har andakt varje gång.

Jämna veckor finns det möjlighet att vara med Östads äldrejuniorer, samma ledare.

Var? I församlingshemmet i Gråbo, Lundbyvägen 12, på nedre plan.

Kontakt: Mirjam Johansson, se kontaktuppgifter nedan.

Ungdomsgrupp (KU)

Gruppen är för dig mellan 14-20 år. Vi träffas varje torsdag  kl 18-21 och fikar, umgås och har kul, leker, spelar spel, och pingis, samtalar och har andakt där vi sjunger mycket lovsång. Vi vill lära känna Jesus bättre. Ibland åker vi på läger. Kom och testa någon kväll om du är intresserad!

Var? I församlingshemmet, Lundbyvägen 12, på nedre plan.

Kontakt: Mirjam Johansson, se kontaktuppgifter nedan.

En konfirmand i kåpa och med ett kors i ett halssmycke om halsen.

Frågor och svar om konfirmation

Här har vi listat några vanliga frågor om att konfirmera sig i Stora Lundby och Östad församlingar. Har du en fråga som inte står med, hör av dig!

En person med röda skor och blå jeans står på en grå matta med vita hjärtan på. Bilden är tagen i fågelperspektiv så att bara ben och fötter syns.

Konfirmandfadder

Åren efter att du konfirmerat dig är du välkommen tillbaka som fadder till nya konfirmander. Som du säkert minns så betyder faddrarna väldigt mycket för konfirmanderna, men det är också en möjlighet för dig att utvecklas vidare.