Färgglada målarkritor i en ask. I bakgrunden skymtar ett barn som ritar.
Foto: Aaron Burden

Barn i Stora Lundby

Liten, stor och mittemellan är varmt välkommen till Stora Lundby församling!

Miniorer

Barn i årskurs 1-3
Onsdagar kl 14.30-16
Vi pysslar, leker och gör annat roligt tillsammans. Varje träff börjar med mellanmål och vi har en andakt. Vi erbjuder hämtning från fritids på Gråbos tre skolor.

Kostnad: 100 kr/termin inkl. mellanmål.

Juniorer

Barn i årskurs 4-5
Tisdagar kl 15-16.30
Vi umgås, leker, pysslar, spelar och annat skoj. Varje träff börjar med mellanmål och vi har en andakt.

Kostnad: 100 kr/termin inkl. mellanmål.

Barnkören

Läs mer om barnkören i Stora Lundby

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Nystart för Sång och Lek i Gråbo

I höst är det dags för en ny variant av musik-, lek- och fikaträffen för barn i åldern 0-5 år tillsammans med förälder eller annan vuxen.

Skattkistan som används för söndagsskolan i Stora Lundby.

Söndagsskola i Stora Lundby

Söndagsskolan är barnens egen gudstjänst där vi berättar berättelser från Bibeln, sjunger, leker, pysslar och träffar nya och gamla kompisar.

Pysseldags med handfärger för vuxen och barn

Barn och föräldrar

Pyssla, sjunga, spela och leka - det finns mycket att göra i Stora Lundby och Östads församlingar. Vi har grupper och aktiviteter både för små och stora barn och fungerar även som ett forum för föräldrar att träffas, fika och prata.

Körsångare med nothäfte

Musik i Stora Lundby

Att sjunga och spela tillsammans betyder mycket för många människor i hela Sverige. Körsång blir som friskvård, både sången och gemenskapen ger ny kraft för veckan.