Other languages with Google Translate

Kontakt

Stora Lundby - Östad pastorat Besöksadress: LUNDBYVÄGEN 12, 44343 GRÅBO Postadress: LUNDBYVÄGEN 12, 44343 GRÅBO Telefon: +46(302)496100 E-post till Stora Lundby - Östad pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barn i Stora Lundby

Liten, stor och mittemellan är varmt välkommen till Stora Lundby församling! Vi har öppna samlingar där föräldrar och mindre barn kommer tillsammans, men också grupper med miniorer och juniorer för de äldre barnen. Är du en mamma eller pappa som vill träffa andra föräldrar och barn, fika och snacka? Då kanske våra grupper med barnrytmik passar dig! För de lite äldre barnen har vi också miniorer och juniorer. Välkommen till Stora Lundby församling!

Babyrytmik

Nu har vi sommaruppehåll, men startar igen tisdag 11 september.

För föräldrar och barn 0-1 år
Tisdagar kl 10-12
Vi börjar varje gång med en sångstund, sedan leker vi och fikar till självkostnadspris.
Ingen anmälan.

Kontaktperson: Malin Nygren, se kontaktuppgifter nedan.

Sång och lek

Nu har vi sommaruppehåll, men startar igen fredag 14 september.

För föräldrar och barn 1-5år
Fredagar kl 10-12
Vi börjar varje gång med en sångstund, sedan leker vi och fikar till självkostnadspris.
Ingen anmälan.

Kontaktperson: Malin Nygren, se kontaktuppgifter nedan.

Miniorer

Barn 6-9 år
Onsdagar kl 15.30-17.00
Vi pysslar, leker, sjunger och gör annat roligt tillsammans. Varje träff har vi en andakt.

Kostnad: 100 kr/termin inkl. fika

Terminsstart onsdag 12 september

Anmälan till Sofia Andersson, se kontaktuppgifter nedan.

Juniorer

Barn 10-13 år
Fredagar kl 15.00-16.30
Vi umgås, leker, pysslar, spelar och annat skoj. Varje träff har vi en andakt. Kostnad: 100 kr/termin inkl. fika.

Terminsstart fredag 14 september

Anmälan till Sofia Andersson, se kontaktuppgifter nedan.

Sofia Andersson

Stora Lundby - Östad pastorat