Foto: James Baldwin

Ungdom

I Spånga-Kista församling finns verksamhet för ungdomar från 13 år och uppåt. Hit är du välkommen precis som du är. Alla får vara med och det kostar ingenting!

Ungdomshäng

Varje tisdag är det ungdomshäng i Kista kyrka. Vi firar mässa tillsammans, äter middag och hänger. Man kan pyssla, spela spel, snacka och leka. Vi har ofta ett fast program med roliga aktiviteter för kvällen. Välkommen klockan 18.00-21.00.

Stilla paus

Som ett stilla regn efter en het dag eller tystnaden efter oljudet. Vilsamt och skönt med andakt och enkla sånger vi sjunger tillsammans. Varannan onsdag kl 18.00 i Spånga kyrka med start 21 september.Terminsavslutning onsdag 30 november.

Smörgås-ord

Smörgås och ord, vi samtalar om allt möjligt, aktuellt eller inaktuellt.

Ungdomskör

Just nu är ungdomskören vilande. Men musiker Sara samlar gärna ett gäng som kan bilda en kör!

Adventsläger

Under första adventshelgen, den 25-27 november 2022, åker vi på läger med ledarutbildningen samt de ungdomar som vill. En helg av skoj, mys och aktiviteter. Välkommen precis som du är! Anmälan är öppen till och med den 24 oktober. Skicka din anmälan till Max Lindman.

Ledarutbildning

Efter att du konfirmerat dig kan du utbilda dig till det ärofyllda uppdraget att bli konfirmandledare. Vi träffas en gång i månaden under hösten fram till februari innan du blir färdig ledare och kan söka att vara med i våra olika konfirmationsalternativ. Våra ungdomsledare är en jätteviktig del av vår konfirmationsverksamhet och många beskriver uppdraget som om möjligt - ännu roligare än att vara konfirmand! Välkommen med din ansökan med e-post till Max Lindman senast 25 september.

Konfirmation

Så klart du ska konfirmera dig! Läs mer om våra konfirmationsalternativ på vår konfirmandsida, klicka här.

Vill du komma i kontakt med någon av oss i ungdomsteamet? Ring eller mejla oss!

• Elin Mellbin

Präst, tjänstledig.