Kyrkor och lokaler

Du kan välja mellan 6 kyrkor och kapell för dop i Sollentuna församling. Kyrkorna har lokaler lämpliga för dopkalas, antingen i kyrkobyggnaden eller i ett församlingshem nära kyrkan.

Här kan du läsa mer om våra kyrkor och lokaler. Du kan titta dig omkring i kyrkorummet virtuellt och även se bilder av lokaler som är lämpliga för dopkalas. 

 

Dop i Sollentuna kyrka

Välkommen att boka dopet i nyrenoverade Sollentuna kyrka! Du kan också boka dopgudstjänst i Stillhetens kapell. Det finns gott om trevliga lokaler för dopkalas i församlingshemmet S:t Larsgården.

Dop i S:t Eriks kyrka

S:t Eriks kyrka ligger centralt i Södra delen av Sollentuna med fantastiskt utsikt över Edsviken. Kyrkan har mysiga lokaler i källaren med plats med ungefär 45 gäster.

Dop i Silverdalskapellet

Silverdalskapellet har en spännande arkitektur med mycket ljus och högt i tak. Silverdalssalen ligger lika i närheten av kapellet och har plats till 80 sittande gäster.

Dop i Kummelby kyrka

Kyrkorummet har högt i tak, modern utsmyckning och ljusinsläpp genom vackra fönsterglas. Elisabetsalen, som ligger i samma byggnad, har plats med 70 gäster.

Dop i Edsbergskyrkan

Kyrkans kubformade kyrkorum gör att dopgästerna kan följa allt som händer under dopgudstjänsten. Församlingssalen i kyrkan rymmer 80 gäster.

Dop i Turebergskyrkan

Beläget mitt i Sollentuna centrum. Byggnaden rymmer ett stort, modernt kyrkorum.